playsports.gr
EUROLEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάρκερ: «Θα δούμε τι θα γίνει όταν τελειώσει η σεζόν, ο Τέιτουμ είναι φίλος μου»

Κοινοποίηση

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για την επερχόμενη αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, την Πέμπτη 18/1, 19:30).

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ, ένας εκ των παικτών του NBA που ήρθαν το καλοκαίρι από την Αμερική στην Ευρώπη με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν στην Euroleague, στις δηλώσεις του για το ματς κόντρα στην τούρκικη ομάδα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο μέλλον του από τη νέα σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο με τον σύλλογο από την Καταλονία ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τον Τέιτουμ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζαμπάρι Πάρκερ
«Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Έχουμε σχεδόν το μισό χρόνο ακόμα. Θα δούμε τι θα γίνει όταν τελειώσει η σεζόν.

Κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ, είναι μια νέα εμπειρία και καλύτερο για εμένα. Η εμπειρία μου δίνει την αυτοπεποίθηση ώστε να είμαι αυτός που πρέπει να είμαι τη σωστή στιγμή.

Μια νίκη είναι μια νίκη, ανεξάρτητα του πως θα έρθει. Αυτή είναι η μόνη μου παρατήρηση. Κάποιες φορές θα είμαι εγώ, άλλες θα είναι κάποιος άλλος παίκτης. Το πιο σημαντικό όμως ήταν που νικήσαμε την Τενερίφη, μία καλή ομάδα. Είμαι απλά πολύ χαρούμενος που το τελευταίο σουτ πήγε μέσα.

Η σχέση μου με τον Τέιτουμ είναι μεγαλύτερη από το μπάσκετ, είναι φίλος μου. Είναι ένα αγόρι που γνώρισα στο λύκειο. Εκτιμώ πολύ το σχόλιό του αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με το μπάσκετ. Είναι φίλος μου και είμαι χαρούμενους που έχουμε αυτή τη σχέση».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Super League: Κλήσεις σε απολογία

Γκανέτσας: «Ο προπονητής μας είναι το “Α” και το “Ω”»

Το πρόγραμμα των τουρνουά ανόδου ανδρών σε βορρά και νότο