playsports.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΑΠΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών: MVP ο Φαλ

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας 2024 και ο Μουστάφα Φαλ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Final 8 Κυπέλλου Ανδρών. Ο σέντερ των «ερυθρόλευκων» είχε 22 στο σύστημα αξιολόγησης με 13 πόντους (6/7 2π.), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες σε 26’37’’.

Ο Ντίνος Μήτογλου του Παναθηναϊκού AKTOR με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του τελικού. Τις απονομές στους δύο παίκτες έκαναν αντίστοιχα ο Γιώργος Ζούμας, υπεύθυνος χορηγιών ΟΠΑΠ και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός.

Τα μετάλλια στον φιναλίστ Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει στην κορυφή της λίστας των ομάδων με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του θεσμού με 20 έδωσαν ο Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, ενώ τα αναμνηστικά έδωσε ο Μάξιμος Σενετάκης, Υφυπουργός Ανάπτυξης.

Στον Κυπελλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό τα μετάλλια έδωσαν οι Γιάννης Βρούτσης, Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού και ο Νίκος Νικολόπουλος, ΓΓ της ΕΟΚ, ενώ το Κύπελλο παρέλαβαν οι «ερυθρόλευκοι» από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιος και τον Γιάννη Βρούτση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολυμπιακός: Δηλώθηκε ο Πετρούσεβ αντί του Σίκμα στην Stoiximan Basket League

Κωνσταντώνης: «Τολιόπουλος και Μωραΐτης έμαθαν να είναι “πολεμιστές”»

Λειψία – Ρεάλ 0-1: Η μαγεία του Ντίαθ την έστειλε κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League