playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγαρίδα-Πανιώνιος: Σαν… UNICEF Trophy

Κοινοποίηση

Το ζευγάρι του τελικού του UNCEF Trophy, η Νεανική Εστία Μεγαρίδας και ο Πανιώνιος, αναμετρώνται για την 23η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο στις 16:30. Στιγμιότυπα του παιχνιδιού θα μεταδοθούν από το Action 24, ενώ ολόκληρο θα προβληθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν τρεις τις σερί νίκες τους παραμένοντας σε τροχιά ανόδου με τη δύναμη της έδρας τους, όπου έχουν ρεκόρ 10-1. «Η όρεξη μας είναι ίδια σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι από την αρχή του πρωταθλήματος. Αυτό που αλλάζει είναι η κατεύθυνση μας. Πλέον κοιτάμε πιο ψηλά και πιο μακριά. Η ψυχολογία μας είναι αρκετά ανεβασμένη μετά από τα συνεχόμενα επιτυχημένα αποτελέσματα και τον τρόπο με τον οποίο προέρχονται (εκτός έδρας νίκες με πολλά προβλήματα τραυματισμών)», τόνισε ο Άκης Καλλινικίδης. «Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Κόντρα στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό τα λέει όλα. Η προετοιμασία μας είναι ίδια, όπως σε κάθε παιχνίδι κάθε εβδομάδα. Αυτό που αλλάζει είναι τα επίπεδα συγκέντρωσης και αυτογνωσίας. Για να φτάσουμε στη νίκη θα πρέπει να περιορίσουμε πολύ τον Πανιώνιο, να παίξουμε με τον τρόπο που εμείς θέλουμε ώστε να εκμεταλλευτούμε την δύναμη της έδρας μας και να εδραιωθούμε στην τετράδα. Δίνουμε σε κάθε παιχνίδι ό,τι έχουμε και δεν έχουμε», πρόσθεσε ο 46χρονος άσος της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδας.

Οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στην έβδομη νίκη εκτός έδρας, προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη θέση. «Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο αγώνα, τρεις μέρες μετά την πολύ σκληρή αναμέτρηση με τον Παπάγου στην έδρα μας. Η αντίπαλός μας βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τετράδα και παίζει πολύ καλά. Νιώσαμε πόσο ικανή ομάδα διαθέτει, στον τελικό του UNICEF TROPHY όπου καταφέραμε να νικήσουμε αλλά οι φίλαθλοι απόλαυσαν έναν συναρπαστικό αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και γνωρίζουμε ότι έχουμε μια απαιτητική αναμέτρηση μπροστά μας», τόνισε ο 25χρονος φόργουορντ του Πανιωνίου, ΝτεΖόν Ντέιβις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρτίζαν: Πρόστιμο και απαγόρευση παρουσίας οπαδών για ένα εκτός έδρας ματς από την EuroLeague λόγω επεισοδίων με Βαλένθια

ΟΦΗ: Η αποστολή απέναντι στον Βόλο

Αριθμοί: Μαρούσι – Απόλλων Carna