playsports.gr
BASKET LEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αριθμοί: Μαρούσι – Απόλλων Carna

Κοινοποίηση

Προερχόμενοι από νίκες Μαρούσι και Απόλλων Carna θα τεθούν αντιμέτωποι αύριο (13/4, 18:00, ΕΡΤ Sports 1) για την 3η αγωνιστική των play out της Stoiximan Basket League.

Το Μαρούσι (10ο, 8-16) άρχισε την προσπάθεια του σε αυτούς τους αγώνες με μία εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ Betsson και μία εντός έδρας νίκη κόντρα στην Καρδίτσα Ιαπωνική. Έτσι έχει πλέον το ίδιο ρεκόρ εντός και εκτός έδρας (4-8). Στο κλειστό του Αγίου Θωμά, οι «κιτρινόμαυροι» είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί στην επίθεση τους, αφού σημειώνουν κατά μέσο όρο 82,25 πόντους, ωστόσο έχουν υψηλό παθητικό δεχόμενοι 86,66.

 

Ο Απόλλων Carna (12ος, 4-20) μπήκε σε αυτούς τους αγώνες με λιγοστές μαθηματικές πιθανότητες παραμονής, οι οποίες εξανεμίστηκαν μετά την πρεμιέρα. Ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός όμως για 30 λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ mateco και σημείωσε μία άνετη νίκη επί της ΑΕΚ Betsson, υπερασπιζόμενος με τον καλύτερο τρόπο την υστεροφημία και την παράδοση του στην κατηγορία. Μακριά όμως από την έδρα του παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει στη σεζόν, μετρώντας 12 ήττες σε ισάριθμα ματς. Έτσι το συνολικό, εκτός έδρας σερί του στη Stoiximan Basket League έχει φτάσει στο 0-28.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εθνική Νεανίδων: Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα 1-0

Α1 Γυναικών: ΚΥΑΝΑ MVP η Tζίλιαν Αλέιν (vid)

ΠΑΕ ΑΕΛ: Mηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε προσπάθεια αλλοίωσης του Πρωταθλήματος της Super League 2 – MΕ ή ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΗΝΕΙΑ…!