playsports.gr
ΠΟΛΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλο ντέρμπι και 13-13 ο ΓΣ Περιστερίου με τον ΑΝΟ Γλυφάδας i repair

Κοινοποίηση

Τις δυο ομάδες τις χωρίζουν 15 βαθμοί αλλά οι μεταξύ τους αγώνας στο Περιστέρι εξελίχθηκε σε μεγάλο ντέρμπι: τελικά ο γηπεδούχος ΓΣ Περιστερίου και ο ΑΝΟ Γλυφάδας i repair, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 13-13, με την Βάσω Λασκαρίδου να ισοφαρίζει στα 00:14 από τη λήξη.

Ο φιλοξενούμενος ΑΝΟ Γλυφάδας i repair δεν άφησε σε κανένα σημείο τον ΓΣ Περιστερίου να προηγηθεί. Από την άλλη ακόμα και όταν ξέφυγε με τρία τέρματα (7-4 και 8-5 στη τρίτη περίοδο, δεν κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά. Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε 11-9, μείωσε η Μάμογλου, η Διονυσία Κουρέτα (τέσσερα τέρματα, τα τρία στην τελευταία περίοδο) έκανε το 12-10 για την ομάδα της στα 2:04, η Λασκαρίδου και η Μάμογλου κατάφεραν και έφεραν το ματς στα ίσα, στα 00:36 προηγήθηκε εκ νέου ο ΑΝΟ Γλυφάδας i repair και πάλι με την Κουρέτα αλλά οι γηπεδούχες πρόλαβαν και ισοφάρισαν.

Στο φύλλο αγώνα σημειώθηκε ότι «στο 2:31 της τέταρτης περιόδου αποβλήθηκε για εξύβριση των διαιτητών η Αναστασία Λούδη».

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 13-13

Τα οκτάλεπτα: 1-2 2-2, 4-5, 6-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μάμογλου 3, Λαλούση, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 2, Κόλλια 2, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα 1, Λασκαρίδου 2, Κάσσαρη 3, Γκότζια, Μαρία Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου 1, Μουστακαρία 4, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Αδάμη, Ο’Ράιλι 1, Ελευθερία Φουντωτού 2, Πιοβάν 1, Κουρέτα 4, Τσιάρα, Κεχαγιόγλου, Σαλταμανίκα.

Διαιτητές: Βασιλείου, Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Πέμπτη 28/3 με την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Άλιμος ΝΑΣ BETSSON και ολοκληρώνεται το Σάββατο 30/3 με το ματς ΑΕΚ-Πανιώνιος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Πέμπτη, 28/3

*19.30 Εθνικό Πειραιά           ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON

Διαιτητές: Μανώλης Παϊρακταρίδης, Μαρία Δασκαλοπούλου

Παρατηρητής: Μιχάλης Σκαλοχωρίτης

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης

Σάββατο, 30/3

*15.30 «Αντώνης Δημητρόπουλος» / Γλυφάδα            ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

National League 1: Το πρόγραμμα της Δ’ φάσης των Play Off (2ος, 3ος Όμιλος)

Όλα στραβά κι ανάποδα για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον ΠΑΟΚ

Kαλή εμφάνιση των κοριτσιών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA6 Youth της Αργεντινής