playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μίλων-Παπάγου: Στοχεύοντας ψηλότερα

Κοινοποίηση

Ο Μίλων αντιμετωπίζει τον Παπάγου το Σάββατο στις 16:00 για την 29η αγωνιστική. Την αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη αφενός για να εξασφαλίσουν την απευθείας παρουσία στα playoffs και αφετέρου για να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή κατάταξη μπαίνοντας ακόμη και στην τετράδα. «Στην Μύκονο δείξαμε κάποιες από τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι σε αυτή την Elite league δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι για αυτό και πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν ντέρμπι. Κόντρα στον Παπάγου, θέλουμε τη νίκη και περιμένουμε από τον κόσμο μας, να μας στηρίξει και να μας δώσει ώθηση», τόνισε ο 32χρονος φόργουορντ του Μίλωνα, Ανδρέας Κανονίδης.

Οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στο ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη βήμα για τα play in. «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αυτήν τη στιγμή. Τα δύο παιχνίδια που απομένουν ειναι τελικοί για εμάς και θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη. Η νίκη που κάναμε με μεγάλη διαφορά την προηγούμενη αγωνιστική μας δίνει θετική ψυχολογία για άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα , που θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο μας», ανέφερε ο 25χρονος γκαρντ του Παπάγου, Παναγιώτης Κόης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FIBA Basketball Champions League: Η δράση συνεχίζεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV έως το 2026

Κινδυνεύει με τέσσερις αγωνιστικές ο Γκρίνγουντ

Παναθηναϊκός: Το “ευχαριστώ” του Βαγιαννίδη στον Γιοβάνοβιτς