playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόροιβος Αμαλιάδας-Πανερυθραϊκός: Το θέλουν πολύ και οι δυο

Κοινοποίηση

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας αντιμετωπίζει τον Πανερυθραϊκό το Σάββατο στις 16:00 για την 29η αγωνιστική. Την αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα που θα τους εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στα playoffs. «Δώσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι το περασμένο Σάββατο στην Ελευθερούπολη αλλά  παρά την προσπάθεια μας δεν καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Πανερυθραικό. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε την νίκη. Σε καμία περίπτωση ο αγώνας του Σαββάτου δεν θα ειναι  ίδιος με αυτόν του πρώτου γύρου. Η ομάδα της Ερυθραίας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα, να βγάλουμε ενέργεια και να διεκδικήσουμε κάθε μπάλα και κάθε φάση ξεκινώντας από την άμυνα για να φτάσουμε στην νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο του Κοροίβου να γεμίσει το κλειστό», ήταν το μήνυμα του 16χρονου φόργουορντ του Κοροίβου, Στέφανου Αλεξανδρόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να αποφύγουν τα play out αλλά και για να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία για την παραμονή στην κατηγορία. «Παίζουμε ένα δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι, φτάνοντας στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Elite League. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια στην προηγούμενη έξοδό μας στα Μέγαρα και, παρότι δεν ήρθε η νίκη στις λεπτομέρειες στο τέλος, θεωρώ πως έχουμε βγει πιο δυνατοί και θα το δείξουμε στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο, που γνωρίζουμε πόσο ισχυρός είναι στην έδρα του, έχοντας πραγματοποιήσει έως τώρα μια πολύ καλή σεζόν και αξίζοντας τη θέση, που κατέχει αυτή τη στιγμή. Η πίστη συνεχίζει να υπάρχει στην ομάδα, ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας και θα δώσουμε τα πάντα στο παρκέ, ώστε αυτή την φορά να φύγουμε νικητές στην νέα μας αποστολή μακριά από το σπίτι μας», δήλωσε ο 26χρονος φόργουορντ του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Παπαδημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Ντάνι Άλβες σχεδίαζε να διαφύγει στη Βραζιλία, αν αποφυλακιζόταν υπό όρους

Αναχώρησε για την Αττάλεια η ελληνική ομάδα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων βάδην

Elite League: Ο Μπράιαντ MVP της 30ης αγωνιστικής