playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κρίσιμο διήμερο σε playoffs και play out

Κοινοποίηση

Σήμερα (24/4) και αύριο (25/4) το πρόγραμμα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν περιλαμβάνει πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις για τα playoffs και τα play out, τη στιγμή που ήδη θέση στο Final 4 έχουν κλείσει ο Πανιώνιος και ο Μίλων.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης, η Νεανική Εστία Μεγαρίδας υποδέχεται τον Ηρακλή στις 16:00, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24. Το ζευγάρι των playoffs βρίσκεται στο 2-2 μετά τις δύο διαδοχικές νίκες των Θεσσαλονικέων, με την πρόκριση να κρίνεται στις τέσσερις νίκες.

Την ίδια μέρα και ώρα (16:00), ο Έσπερος Λαμίας φιλοξενεί το Ψυχικό για τα play out, σε ένα παιχνίδι που μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. Οι δύο ομάδες είναι στο 1-3, με τους γηπεδούχους να παραμένουν ζωντανοί μετά τη νίκη του Σαββάτου και τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται μία νίκη για να σωθούν, καθώς η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες,

Την Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο «τελικούς». Για τα playoffs, η Ελευθερούπολη υποδέχεται τον Ερμή Σχηματαρίου στις 16:00, με το νικητή να προκρίνεται στο Final 4 όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Το παιχνίδι της σειράς, που βρίσκεται στο 2-2 και κρίνεται στις τρεις νίκες, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.

Την ίδια ώρα (16:00), ο Πανερυθραϊκός αντιμετωπίζει τον Αίαντα Ευόσμου, με το νικητή να παραμένει στην κατηγορία και τον ηττημένο να υποβιβάζεται στη National League 1. Την αναμέτρηση της σειράς, που είναι στο 2-2 και κρίνεται στις τρεις νίκες, μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 24 Απριλίου

Playoffs

16:00 Νεανική Εστία Μεγαρίδας-Ηρακλής (2-2)-Ζωντανά από το Action 24

Play out

16:00 Έσπερος Λαμίας-Ψυχικό (1-3)-Δείτε εδώ το παιχνίδι

Πέμπτη 25 Απριλίου

Playoffs

16:00 Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου (2-2)-Ζωντανά από το Action 24

Play out

16:00 Πανερυθραϊκός-Αίας Ευόσμου (2-2)-Δείτε εδώ το παιχνίδι

Επόμενοι αγώνες

Σάββατο 27 Απριλίου

Playoffs

16:00 Ηρακλής-Νεανική Εστία Μεγαρίδας

Playout

16:00 Ψυχικό-Έσπερος Λαμίας (αν χρειαστεί)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Football Idols By Stoiximan-Νίκος Σαργκάνης

Ο Μέσι προσπάθησε να σκοράρει με εκτέλεση κόρνερ σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι

NBA: Ο απίθανος Τέιτουμ πάτησε με 41αρα του Νετς, νίκη με 118-110 των Σέλτικς στο Μπρούκλιν