playsports.gr
ΠΟΛΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ισοφάρισε 1-1 νίκες ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 15-10 τον Υδραϊκό με ανατροπή

Κοινοποίηση

Με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΝΟ Γλυφάδας έφερε στα ίσα την σειρά των Play in της Α1 πόλο Ανδρών κόντρα στον Υδραϊκό, ισοφαρίζοντας σε 1-1 νίκες. Η ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου, ως τυπικά γηπεδούχος στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα, στην κοινή τους έδρα στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας, επιβλήθηκε με 15-10 των Υδραίων με επιθετικό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι όλα θα κριθούν στον τρίτο αγώνα της σειράς που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 23/4 (21:00), πάλι στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, με τυπικά γηπεδούχο τον Υδραϊκό. Η ομάδα που θα φτάσει στις 2 νίκες κερδίζει την είσοδο στην πρώτη 8άδα του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στο F-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΑΝΟΓ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 6-5 στο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια, με διαρκή αντεπίθεση και κορυφαίους σκόρερ τους Πούρο (5 γκολ, φωτο), Αλ. Ηλιούπουλο και Τσαταλιός (από 4), γύρισε την εις βάρος του κατάσταση και δημιούργησε μεγάλη  διαφορά υπέρ του στο φινάλε.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 15-10

Οκτάλεπτα: 1-4, 4-2, 4-1, 6-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Οικονόμου, Μαυράκης, Μπόμπος 1, Μιγιούσκοβιτς 1, Τσαταλιός 4, Παπαγεωργίου, Πούρος 5, Ηλιόπουλος Αλ. 4, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Ν., Αγριτέλης, Ίλιτς.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Κατσαγούνος, Τακάτα 1, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 3, Μπλάνης, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 6, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος Χ., Μουρατίδης.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

NBA: Οι Γουόριορς ψάχνονται για Ολίνικ στην trade deadline

Super League: Ψηφίστε το Stoiximan Best Goal της 25ης αγωνιστικής

Στο αυστριακό Youth Contender για δυνατά τεστ Μαδέσης και Γερακιός