playsports.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder σε Φλωρεντία και Λονδίνο

Κοινοποίηση

Φιορεντίνα – Λάτσιο: Η Φιορεντίνα δεν είναι στα καλύτερά της στο 2024 και σε εννιά ματς όλων των διοργανώσεων μετρά μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Και με μέτριες εμφανίσεις, όπως στο πρόσφατο 1-1 με την Έμπολι εκτός έδρας, ματς στο οποίο δημιούργησαν ελάχιστα και επαναπαύθηκαν στην ισοπαλία. Και υπό αυτό το πρίσμα, έχει αξία η κόντρα της στο ματς με τη Λάτσιο, η οποία μέσα στο 2024 έχει πάρει πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Όπως το 1-0 επί της Μπάγερν για το Champions League, η πρόκριση με 1-0 στο κύπελλο επί της Ρόμα και το τελευταίο 2-0 επί της Τορίνο εκτός έδρας. Η Λάτσιο μπορεί να κάνει παιχνίδι αναμονής και να “χτυπήσει” στην κόντρα επίθεση, την αφελή αμυντικά Φιορεντίνα. Διπλή ευκαιρία Χ2 και με ένα εφικτό σκοράρισμα στο Over 1,5 αλλά και το Over 7,5 στα κόρνερ. Η Φιορεντίνα κερδίζει στην έδρα της 4,4 κόρνερ ανά ματς ενώ η Λάτσιο εκτός έδρας είναι η πρώτη στη Serie A, με 5,3 κατά μέσο όρο.

Το BetBuilder με τη διπλή ευκαιρία Χ2, το Over 1,5 γκολ και τα Over 7,5 κόρνερ πληρώνει 3.30.

Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ: Στη χειρότερη φόρμα από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται η Γουέστ Χαμ, δεν κερδίζει σε έξι ματς και στα τρία τελευταία από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Νότιγχαμ γνώρισε ισάριθμες ήττες, χωρίς να σκοράρει και με 11 γκολ στο παθητικό. Οι κακές εμφανίσεις έχουν φέρει και την αντίδραση του κόσμου, που ζητά την απομάκρυνση του μάνατζερ Ντέβιντ Μόγες.

Σε αυτό το κλίμα η Γουέστ Χαμ θα υποδεχθεί την Μπρέντφορντ σε λονδρέζικο ντέρμπι. Η Μπρέντφορντ προέρχεται από δύο ήττες αλλά σε δύσκολο πρόγραμμα, από Λίβερπουλ (1-4) και Μάντσεστερ Σίτι (0-1), είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Γουέστ Χαμ και μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Πάμε στη διπλή ευκαιρία στο Χ2 και σε ένα εφικτό σκοράρισμα, το Over 1,5, ενώ προσθέτουμε και το Over 7,5 κόρνερ. Η Γουέστ Χαμ κερδίζει 4,2 κόρνερ ανά ματς, στα 4,6 ο μέσος όρος της Μπρέντφορντ.

BetBuilder με τη διπλή ευκαιρία Χ2, το Over 1,5 γκολ και τα Over 7,5 κόρνερ, σε απόδοση 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα – Λάτσιο: Χ2 & Over 1,5 γκολ αγώνα & Over 7,5 κόρνερ (απόδοση 3.35), 21:45
  • Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ: Χ2 & Over 1,5 γκολ αγώνα & Over 7,5 κόρνερ (απόδοση 2.35), 22:00

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έβερτον: Μειώθηκε η ποινή της, κέρδισε τέσσερις πόντους στη βαθμολογία

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Λαμία

Μιλουτίνοβ: “Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι κάτι παραπάνω από ένας αγώνας”