playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου: «Τελικός» για Final 4

Κοινοποίηση

Η Ελευθερούπολη υποδέχεται τον Ερμή Σχηματαρίου την Πέμπτη στις 16:00 για τα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24 και ο νικητής θα προκριθεί στο Final 4.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, όπου φέτος έχουν 14 νίκες σε 16 αγώνες στο πρωτάθλημα. «Είναι τελικός και για τις δύο ομάδες. Μεγάλο παιχνίδι. Θέλουμε πρώτα από όλα τη συμπαράσταση του κόσμου. Είναι ένα ματς που Θέλουμε να κερδίσουμε για να πετύχουμε έναν από τους βασικούς μας στόχους. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ο Ερμής μας δυσκόλεψε πρόσφατα στην έδρα μας και θέλει μεγάλη προσοχή. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να δώσουμε χαρά σε όλο τον οργανισμό», ανέφερε ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ της Ελευθερούπολης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την ισοφάριση της σειράς στο Σχηματάρι θα αναζητήσουν την έκτη τους εκτός έδρας νίκη. «Έχουμε παλέψει όλη τη χρονιά για να φτάσουμε έως το σημείο που βρισκόμαστε, επομένως καλούμαστε μόνασα να δώσουμε τα πάντα την Πέμπτη και να απολαύσουμε την αναμέτρηση. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και είμαστε ικανοί για σπουδαία πράγματα. Το επόμενο παιχνίδι αποτελεί μία ακόμη ευκαιρία για να το αποδείξουμε», τόνισε ο 28χρονος σέντερ του Ερμή Σχηματαρίου, Στέφεν Ουγκοτσούκου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κορακάκη: Εκτός Παγκοσμίου κυπέλλου λόγω τραυματισμού

Μπέος: “Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα υπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών”

 Ο Μαυροματάκης και η Chen μεγάλοι πρωταγωνιστές στα ατομικά αγωνίσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ13