playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου: Οριακή μονομαχία

Κοινοποίηση

Η Ελευθερούπολη υποδέχεται τον Ερμή Σχηματαρίου την Πέμπτη στις 16:00, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα playoffs. Στιγμιότυπα της αναμέτρησης θα μεταδοθούν από το Action 24, ενώ ολόκληρο το παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά που αρχίζει από το 1-1 και κρίνεται στις τρεις νίκες. «Μπροστά μας έχουμε το πρώτο τελικό.  Σίγουρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Φυσικά ο Ερμής είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.  Αυτά τα παιχνίδια πολλές φορές κρίνονται στις λεπτομέρειες.  Εμείς σαν ομάδα ήδη έχουμε πετύχει πολλά πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει άγχος. Σίγουρα οι φιλοδοξίες για κάτι παραπάνω υπάρχουν.  Θέλουμε τον κόσμο και πάλι κοντά μας όπως ήταν όλο το χειμώνα», τόνισε ο 22χρονος φόργουορντ του ΓΣΕ, Βαλάντης Κουρτίδης.

Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν καλά πως θα χρειαστεί να κερδίσουν τουλάχιστον μία φορά στο κλειστό της Γεωργιανής. «Την Πέμπτη παίζουμε τον πρώτο τελικό απέναντι σε μια πολύ ποιοτική και δυνατή ομάδα. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να μην αφήσουμε την Ελευθερούπολη να κάνει το παιχνίδι της. Είμαστε δύο νίκες μακριά από την εμφάνιση μας στο Final 4 και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το καταφέρουμε. Πιστεύω θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος», δήλωσε ο 30χρονος φόργουορντ του Ερμή Σχηματαρίου, Δημήτρης Γράβας.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Σχηματάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προμηθέας Πάτρας-Πανιώνιος: Συμπληρώνεται το καρέ

Νίκη για τον Παναθηναϊκό Β΄ επί του Ιωνικού

Με 14-9 στη Γλυφάδα έκλεισε τη κανονική περίοδο ο Πανιώνιος