playsports.gr
MOTO GPΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτή είναι η Ducati Lenovo του 2024

Κοινοποίηση

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το μαγευικό χιονισμένο τοπίο των Δολομιτών στις Άλπεις αποτέλεσε το φόντο για την επίσημη παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Ducati στο MotoGP. Στη Madonna di Campiglio, η ομάδα από το Μπόργκο Πανιγκάλε αποκάλυψε τα χρώματα των Desmosedici GP με τις οποίες θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα του 2024.

Το σχέδιο, κυρίως στο χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της Ducati, περιλαμβάνει ένα φωτεινό γραφικό στοιχείο που αναφέρεται στο κύρτωμα του λογότυπου της Ducati. Αυτό το στοιχείο σχεδιασμού είναι επίσης παρόν στα πλαϊνά καλύμματα της Panigale V4 R Superbike της ομάδας Aruba.it Racing – Ducati και στα νέα μοτοκρός της ομάδας Ducati Corse R&D – Factory MX Team, που παρουσιάστηκαν δίπλα στις μηχανές MotoGP.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Φραντσέσκο «Πέκο» Μπανάια είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του καθώς θα τρέξει και φέτος με τον αριθμό 1 πάνω στην Desmosedici GP. Ο Μπανάια θα είναι ξανά ομόσταβλος με τον συμπατριώτη του Ενέα Μπαστιανίνι, που εισέρχεται στη δεύτερη σεζόν του με την εργοστασιακή ομάδα.

Όλα είναι έτοιμα για ένα συναρπαστικό ξεκίνημα της νέας σεζόν MotoGP από τις 6 έως τις 8 Φεβρουαρίου στη Μαλαισία, όπου οι αναβάτες της Ducati Lenovo θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην πίστα για το 2024 στις επίσημες δοκιμές του MotoGP στη Σεπάνγκ.

Ο Κλαούντιο Ντομενικάλι, Διευθύνων Σύμβουλος Ducati Motor Holding, είπε: «Είναι μεγάλη χαρά να Ξεκινάμε μια ακόμη αγωνιστική σεζόν της Ducati στη Madonna di Campiglio, μια τοποθεσία που εκφράζει απόλυτα τις αξίες του «Made in Italy» του οποίου είμαστε περήφανοι πρεσβευτές. Η διαδρομή που μας οδήγησε να είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο στους αγώνες αποτελείται αναμφισβήτητα από τη σκληρή καθημερινή δουλειά αυτών των χρόνων, αλλά και από την ικανότητά μας να δουλεύουμε ως ομάδα και να διασκεδάζουμε ενώ καταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια σε αυτό που κάνουμε».

Ο Πέκο Μπανάια δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την τέταρτη σεζόν μου με την ομάδα της Ducati Lenovo. Η τελευταία δοκιμή στη Βαλένθια έφερε θετικά σχόλια, δίνοντάς μας μια σταθερή βάση για την επερχόμενη σεζόν. Ανυπομονώ να πάω στην πίστα και να συνεχίσω από εκεί που σταματήσαμε. Είναι βέβαιο ότι θα είναι μια δύσκολη σεζόν, αλλά είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε με τη συνηθισμένη μας αποφασιστικότητα. Ως δεμένη ομάδα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να στοχεύσουμε ξανά στο Πρωτάθλημα».

Ο Ενέα Μπαστιανίνι συμπλήρωσε: «Το 2023 ήταν μια χρονιά με προκλήσεις και ανυπομονώ να εξιλεωθώ την ερχόμενη σεζόν. Έχουμε ένα συναρπαστικό 2024 μπροστά μας. Παρά τη συμμετοχή μου σε μερικά μόνο Grand Prix πέρυσι, έχω μάθει πολύτιμα μαθήματα που θα μεταφέρω στη νέα σεζόν. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ξέρω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να τα πάμε καλά. Ανυπομονώ να βγω στην πίστα και να ξεκινήσω τη νέα σεζόν».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι 5 οδηγοί στο ραντάρ της Mercedes F1 για τη θέση του Χάμιλτον

EuroLeague: Με 2/2 τελείωσαν την διαβολοβδομάδα Ρεάλ, Ζάλγκιρις και Εφές

Α1 Γυναικών: Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική