playsports.gr
BASKET LEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αριθμοί: Απόλλων Carna – ΑΕΚ Betsson

Κοινοποίηση

Μετά το ματς του Λαυρίου Megabolt με τον ΠΑΟΚ mateco η δράση στη 2η αγωνιστική των play out της Stoiximan Basket League θα συνεχιστεί αύριο (6/4, 20:15, ΕΡΤ3) στην Πάτρα όπου ο Απόλλων Carna θα υποδεχτεί την ΑΕΚ Betsson.

Για τον Απόλλωνα Carna (12ος, 3-20) εξανεμίστηκαν και οι πιθανότητες παραμονής στη Stoiximan Basket League μέσα από την πρεμιέρα αυτών των αγώνων, τη δική του ήττα από τον ΠΑΟΚ mateco και τη νίκη της Καρδίτσας Ιαπωνική στο Λαύριο. Η αχαϊκή ομάδα έχει συμπληρώσει σχεδόν τρεις μήνες χωρίς νίκη, αφού η τελευταία επιτυχία της ήταν εκείνη της 13ης Ιανουαρίου στο ματς της κανονικής περιόδου με αντίπαλο την ΑΕΚ Betsson που αντιμετωπίζει αύριο.

 

Η ΑΕΚ Betsson (7η, 10-13) μπήκε στα play out με την εντός έδρας νίκη επί του Αμαρουσίου, κάνοντας παράλληλα σημαντικό βήμα για την κατάληψη μιας εκ των δύο θέσεων αυτού του γκρουπ, που οδηγούν στα play off. Μέσα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Carna αναζητάει, εκτός από το δεύτερο βήμα, μόλις το δεύτερο σερί δύο νικών της στη σεζόν. Από την αρχή της περιόδου κατάφερε μόνο μία φορά να σημειώσει δύο διαδοχικές νίκες Πρωταθλήματος, επικρατώντας της Καρδίτσας Ιαπωνική και του Κολοσσού H Hotels Collection εντός έδρας, για την 5η και την 6η αγωνιστική αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα εισιτήρια για την προημιτελική φάση της Stoiximan Basket League

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα «Αθλητική Ψυχολογία & Διατροφή»

Στα ημιτελικά του Indian Wells η Σάκκαρη