playsports.gr
SUPER LEAGUEΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Λιούμπισιτς

Κοινοποίηση

Ημέρα Ρόμπερτ Λιούμπισιτς η τελευταία της μεταγραφικής περιόδου για την ΑΕΚ μετά τη συμφωνία που επετεύχθη με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αργά το βράδυ της Τρίτης λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το πρωί της Τετάρτης έπεσαν και οι υπογραφές για την οριστικοποίηση του deal, με τον 24χρονο Αυστροκροάτη χαφ να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο από το Βελιγράδι για την Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση με τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Όπως αναμενόταν, το μεσημέρι της Τετάρτης στις 14:45 ο Λιούμπισιτς προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό της ΑΕΚ και πλέον θα δρομολογηθούν τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί.

Η μεγάλη επιθυμία του Λιούμπισιτς για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, όπως διαβάσατε σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Gazzetta, γίνεται πραγματικότητα, κάνοντας παράλληλα ευτυχισμένο και τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ήθελε επίσης πολύ την προσθήκη του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Άλλωστε εκτός από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη και των ανθρώπων της ΑΕΚ με την προσφορά που έγινε σε οικονομικό επίπεδο, και ο ίδιος ο Λιούμπισιτς πίεσε σημαντικά από την πλευρά του για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Πλέον όλα παίρνουν τον δρόμο τους για τις ανακοινώσεις, με τον 24χρονο χαφ να βρίσκεται πια στην Αθήνα για να περάσει τα ιατρικά και να γίνει και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ παίρνοντας τη φανέλα με τον αριθμό «23».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα στο αεροδρόμιο ήταν και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος περίμενε την οικογένειά του από τη Σερβία με την ίδια πτήση στην οποία βρισκόταν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

NBA: Σπουδαίοι Κλίπερς, νίκησαν με 130-125 στο Γκόλντεν Στέιτ τους Γουόριορς του απίθανου Κάρι

Ερμής Σχηματαρίου-Πανιώνιος: Δοκιμασία του πρωτοπόρου σε δύσκολη έδρα

Ξενούλης: «Η νίκη της χρονιάς, μέχρι την επόμενη»