playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ερμής Σχηματαρίου-Πανιώνιος: Δοκιμασία του πρωτοπόρου σε δύσκολη έδρα

Κοινοποίηση

Ο Ερμής Σχηματαρίου φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Πανιώνιο την Τετάρτη στις 16:30 για την 25η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Στιγμιότυπα από το παιχνίδι θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Action 24, ενώ ολόκληρο το παιχνίδι θα προβληθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Αμύντα και να αξιοποιήσουν τη δύναμη της έδρας τους, όπου μετρούν δέκα νίκες σε δώδεκα αγώνες. «Προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι για την ομάδα μας μέσα στον Αμύντα, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Ελπίζουμε πως μέσα στις λίγες μέρες που έχουμε για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το απαραίτητο κι παιχνίδι με τον Πανιώνιο να αντιδράσουμε ειδικά σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ποιοτική και έμπειρη ομάδα. Το πιο βασικό κομμάτι που θελουμε να δούμε και να το βγάλουμε ξανά στο παρκέ είναι το πάθος για την κάθε μπάλα, τη συγκέντρωση για 40 λεπτά και την προσήλωση στο πλάνο μας. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι και λόγω των συνθηκών και της ποιότητας του αντιπάλου, αλλά πρέπει να παίξουμε πιο ομαδικά και σκληρά καθ’ όλη υη διάρκεια του παιχνιδιού», σημείωσε ο βοηθός προπονητή του Ερμή Σχηματαρίου, Κωνσταντίνος Σίσκος.

Οι φιλοξενούμενοι θα αναζητήσουν την έβδομη εκτός έδρας νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή. «Στο μικρό διάστημα που βρίσκομαι στην Ελλάδα, είχα την ευκαιρία να καταλάβω πόσο δυνατό είναι το πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν όπως και τις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο Πανιώνιος ώστε να επιστρέψει στην Basket League. Έχουμε μπροστά μας, λοιπόν, ακόμα έναν σκληρό αγώνα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας. Έχουμε απουσίες και είναι σοβαρές αλλά θα πρέπει να συσπειρωθούμε και να κοιτάμε πως θα κάνουμε σωστά τη δουλειά μας», σημείωσε ο 32χρονος γκαρντ του Πανιωνίου, Ταϊρόν Χάρις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προολυμπιακό Τουρνουά: Διαθέσιμα τα εισιτήρια

Πρεμιέρα Τζένγκο στα Diamond League από τη Σανγκάη

Φενέρμπαχτσε: Ανησυχία για Πιέρ, τραυματίστηκε στην γάμπα