playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έσπερος Λαμίας-Ψυχικό: Πρώτη αναμέτρηση για τη σωτηρία

Κοινοποίηση

Ο Έσπερος Λαμίας υποδέχεται την Τετάρτη στις 16:00 το Ψυχικό στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα play out της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι έχουν μεν το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά που θα κριθεί στις τέσσερις νίκες, ωστόσο ξεκινούν με μειονέκτημα 0-2 έχοντας ηττηθεί από το Ψυχικό στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου. «Ξεκινάει η διαδικασία των play out. Δυστυχώς παρά την τρομερή προσπάθεια στον δεύτερο γύρο δεν καταφέραμε να τα αποφύγουμε. Αντίπαλος μας το Ψυχικό έχοντας 2 ήττες στο πρωτάθλημα που τις κουβαλάμε και αρχίζουμε με 0-2. Σίγουρα ξεκινάμε με μειονέκτημα αλλά η ομάδα δούλεψε πολύ αυτό το διάστημα και είναι έτοιμη την Τετάρτη να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη», ανέφερε ο 34χρονος γκαρντ του Εσπέρου Λαμίας, Νώντας Παπαντωνίου.

Οι φιλοξενούμενοι θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους φέρει μια νίκη μακριά από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. «Φτάσαμε στην τελική ευθεία και φαντάζομαι όπως για εμάς έτσι και για τα παιδιά της Λαμίας αυτά τα παιχνίδια θα είναι τελικοί. Εμείς έχουμε το προβάδισμα στις νίκες, ο Έσπερος έχει το πλεονέκτημα έδρας, επειδή όμως τους έχουμε κερδίσει ήδη μια φορά μέσα στην έδρα τους και θα πάμε να ξανακερδίσουμε να τελειώνουμε τη σειρά όσο γρηγορότερα μπορούμε για να πέτυχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία», δήλωσε ο Αντριάνο Τοπάλι. «Το ματς της Τετάρτης όπως και τα υπόλοιπα της σειράς που θα γίνουν, θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό της κανονικής περιόδου. Είχαμε αρκετές μέρες μπροστά μας και οι δύο ομάδες, για να ετοιμαστούμε για αυτά τα παιχνίδια και σίγουρα η προπόνηση και η προετοιμασία που κάνουν οι προπονητές είναι πιο στοχευμένη στον αντίπαλο, τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση. Σίγουρα θα είναι παιχνίδια με μεγάλη πίεση και στις δυο πλευρές καθώς παίζουμε την παραμονή μας οπότε μιλάμε για ματς «ζωής η θανάτου» και για τις δύο ομάδες», πρόσθεσε ο 30χρονος γκαρντ.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 16:00 στην έδρα του Ψυχικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

NBA: «Σπάει» σε δύο μέρες το draft

Ήττα της Εθνικής στον τελικό από την Ρουμανία

Κακλαμανάκης: «Έχουμε ιδρώσει πολύ για να φτάσουμε ως εδώ, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»