playsports.gr
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ της Φλώρινας

Κοινοποίηση

Απολύτως συνεπής στην ετήσια πρόσκλησή του προς χώρες του εξωτερικού και φυσικά αξιόλογους αθλητές από κάθε σημείο της Ελλάδας ο ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας προκήρυξε το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της πόλης.

Θα το οργανώσει στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας το τριήμερο Παρασκευή 28-Κυριακή 30 Ιουνίου 2024. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη από την Τρίτη 23/04 και η σχετική πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 25/06.

Οι αγώνες αφορούν στις νεαρές ηλικιακές κατηγορίες Κ11, Κ13, Κ15, Κ19, σε εκείνες των ενηλίκων 20-39, 40-49, 50-59, 60+ καθώς και στο ανοιχτό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών (Open). Όλες οι κατηγορίες είναι στο αγώνισμα του απλού.

Οι Σάρισες Φλώρινας πραγματοποιούν τους αγώνες σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας, τον Δήμο Πρεσπών, τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.ΝΕ.Φ.) και με την υποστήριξη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει δύο φάσεις πρώτα γκρουπ και μετά παιχνίδια προοδευτικού νοκ άουτ και με consolation. Σε όλους τους αγώνες νικητής ανακηρύσσεται ο καλύτερος στα πέντε σετ «best of five», εκτός των ημιτελικών και τελικών της Κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών (Open), όπου ο νικητής ανακηρύσσεται ο καλύτερος στα επτά σετ «best of seven».

Για τους νικητές της όπεν κατηγορίας εκτός από τα κύπελλα και τα μετάλλια προβλέπονται και χρηματικά έπαθλα, όπως κάθε χρόνο. Τα παράβολα συμμετοχής είναι 20 ευρώ για παρουσία σε μία κατηγορία, 35 ευρώ για δύο κατηγορίες και 50 ευρώ για τρεις κατηγορίες.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος μπορούν να εγγραφούν στην ηλεκτρονική δ/νση: http://app.ttscore.io/customer/3

Για περισσότερες πληροφορίες να επισκεφτούν την ιστοσελίδα των Σαρισών https://aseasarisesflorinas.blogspot.com/2024/04/8.html ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6937164317.

Ακυρώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως την Πέμπτη 27/6/2024 με email στην διεύθυνση geliguras@yahoo.gr. Μετά τις 27-6-2024 τα παράβολα συμμετοχής δεν επιστρέφονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κύπελλο Ανδρών: Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών στο φάιναλ-4 της Λάρισας

Νικηφόρο πέρασμα της Μπανταλόνα | “100άρισε” η Χαποέλ Τελ Αβίβ

Βράβευση Γιάννη Κωνσταντέλια-Stoiximan Best Goal 21ης αγωνιστικής