playsports.gr
CHAMPIONS LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου 2-2: Με Τροσάρ για ήρωα πήραν την ισοπαλία οι Λονδρέζοι

Κοινοποίηση

Λευκή ισοπαλία 2-2 έληξε ο αγώνας ανάμεσα ρε Άρσεναλ και Μπάγερν χάρη στο γκολ του Τροσάρ στο 76 με τον Βέλγο να δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση που θα γίνει στο Μόναχο.

Το παιχνίδι άρχισε με την Μπάγερν να κρατάει την κατοχή αλλά την Άρσεναλ να σκοράρει μόλις στο 9ο λεπτό με τον Σάκα κάνοντας το 1-0. Οι Βαυαροί όμως δεν το έβαλαν κάτω και απάντησαν άμεσα με το γκολ του Γκνάμπρι στο 18ο λεπτό και στο 30ο να κάνει την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάρι Κέιν και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με την ψυχολογία στα ύψη.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν περίμενε τους Λονδρέζους στο δικό της μισό κάτι που οι Άγγλοι το τιμώρησαν με το γκολ του Τροσάρ στο 76ο λεπτό κάνοντας έτσι το 2-2 που έμεινε μέχρι την λήξη του παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στο Μόχαχο για το ποιος θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο των ημιτελικών του Champions League.

Άρσεναλ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Κίβιορ (46′ Ζιντσένκο), Όντεγκααρντ, Ζορζίνιο (66′ Ζεζούς), Ράις, Σάκα, Μαρτινέλι (67′ Τροσάρ), Χάβερτς (86′ Πάρτεϊ).

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντέιβις, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Λάιμερ, Γκνάμπρι (70′ Γκερέιρο), Μουσιάλα, Σανέ (66′ Κομάν), Κέιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ινφαντίνο: “Δεν θα υπάρξει μπλε κάρτα, η FIFA είναι αντίθετη”

Οι ταχύτητες στο επίκεντρο του δεύτερου επιμορφωτικού σεμιναρίου της Ομοσπονδίας

National League 1: Κορυφώνεται η Γ’ φάση των Play Off – Το πρόγραμμα της αγωνιστικής