playsports.gr
CHAMPIONS LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Όλα θα κριθούν στο Μάντσεστερ

Κοινοποίηση

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Μαδρίτη Ρεάλ και Σίτι ήρθαν ισόπαλες με την πρόκριση να κρίνεται στο Μάντσεστερ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Σίτι να βάζει γκολ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρντο Σίλβα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη διότι οι “μερένχες” τιμώρησαν την αφέλεια της ομάδας του Μάντσεστερ και με 2 γρήγορα γκολ στο 12 με αυτογκόλ του Ρούμπεν Ντίας και στο 14 με γκολ του Ροντρίγκο κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς.

Στο 2ο ημίχρονο οι “πολίτες” ανέβαζαν ρυθμούς λεπτό με το λεπτό και στο 66 ισοφάρισαν με τρομερό γκολ του Φιλ Φόντεν που έστειλε με οβίδα στο παραθυράκι της εστίας του Λούνιν. Στο 72 έγινε η ανατροπή στην ανατροπή καθώς οι “μπλε” με σουτ εκτός περιοχής του Γκβάρντιολ προηγήθηκαν ξανά αλλά τον τελευταίο λόγο είχε η Ρεάλ που με ένα υπέροχο βολέ του Βαλβέρδε στο 79 ισοφάρισε το σκορ για να μείνει ως το τέλος το 3-3.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θα κριθεί στο Μάντσεστερ χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να έχει κάποιο πλεονέκτημα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Τσουαμενί, Μεντί, Καμαβινγκά, Κρόος (72′ Μόντριτς), Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ, Βινίσιους (86′ Χοσέλου), Ροντρίγκο (72′ Μπραχίμ).

Μάντσεστερ Σίτι: Ορτέγκα, Ακάντζι, Στόουνς, Ντίας, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβασιτς, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν (87′ Άλβαρες), Γκρίλις, Χάαλαντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη διάθεση του Αλμέιδα ενόψει Παναθηναϊκού ο Μάνταλος

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Ολυμπιακό, πού θα δείτε το παιχνίδι

Παπανικολάου: «Να μείνουν μόνο όμορφες εικόνες από το τουρνουά»