playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχικό-Κόροιβος Αμαλιάδας: Ένας για επιβίωση κι ένας αδιάφορος

Κοινοποίηση

Το Ψυχικό αναμετράται με τον Κόροιβο Αμαλιάδας το Σάββατο στις 16:00 για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι με νίκη θα είναι σίγουρα στα play out, αλλά με ήττα μόνο υπό προϋποθέσεις μπορούν να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. «Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και θέλουμε μόνο τη νίκη απέναντι στον Κόροιβο ώστε να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες και να διεκδικήσουμε την παραμονή μας από την διαδικασία των play out. Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς ο Κόροιβος είναι μια πολύ καλή ομάδα που και το γεγονός πως παίζει χωρίς άγχος τον καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνο», ανέφερε ο Νίκος Παπανικολάου. «Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία των σεναρίων, ούτε μας απασχολεί ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος αντίπαλος μας. Το μόνο που μας απασχολεί είναι να πάρουμε τη νίκη εμείς και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα, βγάζοντας πάθος και ενέργεια στο παρκέ και βέβαια συγκέντρωση στο πλάνο από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό», πρόσθεσε ο αρχηγός του Ψυχικού.

Η ομάδα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έδειξε ένα καλό πρόσωπο, πάλεψε όλα τα ματς και δεν θέλουμε στον τελευταίο αγώνα μέσα στο γήπεδο μας να χαλάσουμε αυτή την εικόνα».

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αφού σε κάθε περίπτωση καταλαμβάνουν την έκτη θέση στην κανονική περίοδο. «Ο μαραθώνιος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος  ολοκληρώνεται το Σάββατο με το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μου με το Ψυχικό. Έχουμε φτάσει μόλις μια αγωνιστική πριν το τέλος κι αν εξαιρέσουμε τον Κόροιβο και τον Πανιώνιο κανείς άλλος δεν γνωρίζει την θέση του στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου. Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο δύσκολο και πόσο ανταγωνιστικό ειναι το φετινό πρωτάθλημα. Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας στα playoffs και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο αρχηγός του Κοροίβου, Πέτρος Νοέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μόργκαν: “Παίζω 20 χρόνια μπάσκετ και δεν έχω ξαναδεί κάποιον να προσπαθεί να τραυματίσει έναν άλλον παίκτη επίτηδες”

Ολυμπιακός: Οδηγίες προς τους φιλάθλους για το ματς με την Φενέρ

Volley League: Πρόγραμμα, διαιτητές, TV, της 17ης αγωνιστικής