playsports.gr
ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρέλα για Μπίσεσβαρ από τους φίλους του ΠΑΟΚ: Ακολούθησαν μαζικά τη νέα του ομάδα και εκείνη τους ευχαρίστησε στα ελληνικά

Κοινοποίηση

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ αποφάσισε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ολλανδία. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του είναι η SteDoCo, που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία.

Ο “Μπίσε” που έγραψε ιστορία με τον ΠΑΟΚ, παραμένει αγαπητός στους φίλους του Δικεφάλου που ξεκίνησαν να ακολουθούν μαζικά τη σελίδα της νέας του ομάδας στο Facebook . Η ραγδαία αύξηση στους ακόλουθους, που πολλαπλασιάστηκαν μέσα σε λίγες ημέρες δεν πέρασε απαρατήρητη με την SteDoCo και εκείνη τους ευχαρίστησε στα ελληνικά.

“Προς όλους τους νέους ακολούθους μας. Είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι πρόσφατα πολλοί άνθρωποι βρήκαν και τους άρεσε η σελίδα του SteDoCo στο Facebook

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό οφείλεται στην άφιξη του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος έχει παίξει αρκετά χρόνια για τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι ο Ντιέγκο έχει ακόμα τόσους πολλούς οπαδούς στην Ελλάδα.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα τα συγχαρητήρια και τα θετικά μηνύματα και ελπίζουμε ότι ο Ντιέγκο θα νιώσει σαν στο σπίτι του μαζί μας και σύντομα θα δείξει τις ικανότητές του στο γήπεδο, όπως έκανε στον ΠΑΟΚ. Λάβετε υπόψη ότι θα παρουσιάσουμε τον Ντιέγκο με στολή SteDoCo το αργότερο μέχρι αυτή την Παρασκευή”, αναφέρουν συγκεκριμένα, ευχαριστώντας τους φίλους του ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάντηση με τον εισαγγελέα για τους χειραγωγημένους αγώνες

Προκηρύχθηκε το 2ο Europe Youth του Λουτρακίου – Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής

National League 2: EA Προμηθεάς 2014-ΑΓΣ Ιωαννίνων 81-61