playsports.gr
FORMULA 1ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το απόλυτο θέαμα της F1 στο καταλληλότερο περιβάλλον ήχου και εικόνας

Κοινοποίηση

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 15:00, ο ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ προσκαλούν τους λάτρεις της Formula 1 να απολαύσουν στη μεγάλη οθόνη τον 1ο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Σακχίρ του Μπαχρέιν, και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με την κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας των Village Cinemas.

Επιπλέον, με τα Red Bull Simulator Playseats, τους απόλυτους προσομοιωτές οδήγησης που θα βρίσκονται στο φουαγιέ της αίθουσας των Village Cinemas @ The Mall Athens, οι φανατικοί φίλοι της της κορυφαίας μορφής μηχανοκίνητου σπορ, θα νιώσουν σαν πραγματικοί πιλότοι της Formula 1, αφού θα έχουν την απόλυτη εμπειρία οδήγησης μονοθέσιου.

Αν θέλετε να ζήσετε το συναρπαστικό 1ο Grand Prix της χρονιάς, που αποτελεί ένα από τα αναμφίβολα highlights της σεζόν, επισκεφτείτε το antenna.gr/F1 και κλείστε θέση στα Village Cinemas σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα για να απολαύσετε έναν αγώνα γεμάτο ένταση και ανατροπές, με τους κορυφαίους πιλότους της παγκόσμιας σκηνής.

Η εμπειρία αυτή θα είναι ότι κοντινότερο στο να βρίσκεστε στην πίστα του Σακχίρ του Μπαχρέιν και να απολαμβάνετε από κοντά τη δράση από τους κορυφαίους οδηγούς. Φανταστείτε τη δράση και την αδρεναλίνη, με τη μεγαλύτερη δυνατή εικόνα μπροστά στα μάτια σας και την κορυφαία surround ακουστική που εξασφαλίζουν οι κινηματογραφικές αίθουσες των Village Cinemas.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

A1 Γυναικών: Πρόγραμμα Play Off/Play Out

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Την Παρασκευή (19/1) το μεσημέρι στην Ελλάδα ο Ντραγκόφσκι

 Bet Builders σε Premier League και Supercoppa