playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόνσε: “Χαρούμενος για το αποτέλεσμα και τη συνολική λειτουργία της ομάδας, να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο”

Κοινοποίηση

Ο Έκι Πόνσε αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ από τους φιλάθλους της ομάδας, για την απόδοσή του στη νικηφόρα αναμέτρηση με 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που δείχνει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του και να βγάζει στο γήπεδο όσα περίμενε από εκείνον η Ένωση όταν τον απέκτησε το καλοκαίρι έναντι 3,5 εκατ. ευρώ, σκόραρε δύο φορές κόντρα στους Κρητικούς, φτάνοντας τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα και τα πέντε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

“Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα κι τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Είχαμε μια ολόκληρη εβδομάδα να μπορέσουμε να δουλέψουμε. Δουλέψαμε αρκετά και με ρυθμό. Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας και μπορέσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ”, δήλωσε ο Πόνσε στο πλαίσιο της βράβευσής του μετά τον αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα στατιστικά και στις επιδόσεις του τον τελευταίο καιρό.

“Είμαι πολύ χαρούμενος σε προσωπικό επίπεδο, φάνηκαν τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς την προηγούμενη εβδομάδα. Ελπίζω να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο“, τόνισε ο 26χρονος στράικερ.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Γκλάσπερ MVP της 23ης αγωνιστικής

Elite League Ερρίκος Ντυνάν: Αποτελέσματα 25ης αγωνιστικής (6/3)

NBA: Απέφυγε την σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο τένοντα ο Αντετοκούνμπο