playsports.gr
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με Μορόν για το βήμα τελικού ο Άρης, στο 3.25

Κοινοποίηση

Παναιτωλικός – Άρης: Για τον Άρη είναι μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο του τρόπαιο μετά από 54 χρόνια. Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson του 1970 είναι η τελευταία “ανάμνηση” για τους κίτρινους και η φετινή διοργάνωση φέρνει την ομάδα του Άκη Μάντζιου στα ημιτελικά, είναι το φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό.

Το πρώτο ματς διεξάγεται στο Αγρίνιο και η ρεβάνς σε μια εβδομάδα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ο Άρης στην ουσία “έκαψε” το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, απέσπασε το 0-0 με εναλλακτική ενδεκάδα.

Μπορεί λοιπόν ο Άρης να παρουσιαστεί ξεκούραστος κόντρα στον Παναιτωλικό, οι παίκτες του οποίου έδωσαν το Σάββατο μάχη μέχρις εσχάτων για να επικρατήσουν του Ατρόμητου με 1-0. Πιο φρέσκος ο Άρης μπροστά στο μεγάλο στόχο της σεζόν και το διπλό σε απόδοση 2.10 είναι εφικτό, μπορεί να κάνει από το πρώτο ματς αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Από εκεί και πέρα η εξαιρετική χρονιά που κάνει ο Λορέν Μορόν, με 11 γκολ σε 21 συμμετοχές, τον φέρνει στην κορυφή των σκόρερ στη Stoiximan Super League. Ο Άκης Μάντζιος τον προστάτευσε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, βάζοντάς τον αλλαγή στο 72’, ο Ισπανός θα είναι ξεκούραστος κόντρα στους Αγρινιώτες. Επιλογή προφανώς το να βρει δίχτυα ο σούπερ σκόρερ των Κίτρινων, σε απόδοση 2.30 το anytime του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός – Άρης: 2 & anytime σκόρερ Μορόν (απόδοση 3.25), 19:30

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

NBA: Η βαθμολογία των ομάδων σε Ανατολή και Δύση

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αυτοί είναι οι διαιτητές των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Όταν επέστρεψε ο Λίλαρντ τον αγκάλιασα σφιχτά για 7 δευτερόλεπτα και του είπα να μην με αφήσει ξανά”