playsports.gr
ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας: Με το αγαπημένο ντέρμπι του βορρά

Κοινοποίηση

Με το μεγάλο παιχνίδι στο «Στάδιο του Φωτός» συνεχίζεται το πρόγραμμα του 3ου γύρου του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού.

Σάντερλαντ – Νιούκαστλ Προγνωστικά

Επιτέλους ξαναβλέπουμε στο πρόγραμμα αυτό το μεγάλο ντέρμπι που τόσο πολύ λείπει από την Πρέμιερ. Και μέχρι να περιμένουμε τη Σάντερλαντ να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στην πρώτη κατηγορία, τέτοιες περιστάσεις όπως στον 3ο γύρο του Κυπέλλου μάς θυμίζουν τη σπουδαιότητα αυτού του ματς. Η Νιούκαστλ τελείωσε το 2023 με τρεις διαδοχικές ήττες και μπήκε και με το αριστερό στο 2024 μετά το 4-2 από τη Λίβερπουλ. Η επιθυμία της, όμως, για τίτλο, μετά την παρουσία στον περσινό τελικό του Λιγκ Καπ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Και με τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του EFL Cup από την Τσέλσι, η ευκαιρία στο Κύπελλο λαμβάνει τη σημασία που της αξίζει στις «καρακάξες». Οι «μαυρόγατες» με τον Μάικλ Μπιλ έχουν πάρει 7 βαθμούς από τους διαθέσιμους 9 στα πιο πρόσφατα ματς, αλλά θα επιλέξω τη νίκη της Νιούκαστλ σε απόδοση 1.73 στη Novibet.

Νιούκαστλ Προγνωστικά

Μίλγουολ – Λέστερ Προγνωστικά

Ναι μεν ορεξάτη και σε καλό μομέντουμ η Μίλγουολ, αλλά η φετινή Λέστερ δεν αφήνει πολλά πράγματα στην τύχη. Οι σημερινοί γηπεδούχοι μετρούν αήττητο πέντε αγώνων στην Τσάμπιονσιπ, με τις «αλεπούδες» που ηγούνται στο πρωτάθλημα με το +10 να έχουν αποδείξει πως είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. 21 νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε 26 ματς πρωταθλήματος για το σύνολο του Μαρέσκα, το οποίο θα επιλέξω για τη νίκη με απόδοση 1.84 στη Novibet.

Μίντλεσμπρο – Άστον Βίλα Στοίχημα

Αν δεν υπήρχε ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι για τη Μίντλεσμπρο σε μερικές μέρες, μπορεί η ομάδα του Κάρικ να με τραβούσε λίγο περισσότερο προς το μέρος της γι’ αυτή την αναμέτρηση. Οι «χωριάτες» ζορίστηκαν πρόσφατα με το 3-2 επί της Μπέρνλι, μετά από την ήττα – σοκ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την ανατροπή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν θεωρώ ότι θα θέλει να δώσει περισσότερα δικαιώματα η Βίλα και θα προχωρήσει στο Κύπελλο με τη νίκη της να βρίσκεται σε απόδοση 1.55 στη Novibet.

Άστον Βίλα Στοίχημα

ΠΗΓΗ: bethome.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χάμιλτον για τη μεταγραφή στη Ferrari: “Δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ, ακολούθησα τη διαίσθησή μου”

Το Σάββατο (13/4) η 7η αγωνιστική της Β’ φάσης

Το «52άρι» των ριμπάουντ έγραψε ιστορία για τον ΠΑΟΚ mateco