playsports.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΟΚ: Σε τελικό στάδιο οι συζητήσεις για την ανανέωση του Τάισον

Κοινοποίηση

Η περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Τάισον είναι από τα πρώτα θέμα στην ατζέντα του ΠΑΟΚ. Όλες οι επιφυλάξεις που μπορεί να είχαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, αποκλειστικά και μόνο λόγω της ηλικίας του, έχουν καμφθεί και όλα δείχνουν ότι τελικά θα υπάρξει συμφωνία που θα κρατήσει τον Βραζιλιάνο στην Τούμπα για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη βρίσκεται στην Ελλάδα όπως αποκάλυψε και ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στην Βραζιλία για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ, που ωστόσο δεν έχουν ουσιαστικά ξεκινήσει εξαιτίας της απουσίας της Μαρίας Γκοντσάροβα.

Όταν η υπεύθυνη των οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι δυο πλευρές καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τότε θα ξεκαθαρίσουν τους όρους της συνεργασίας τους και κυρίως τη χρονική διάρκεια της.

Η πλευρά του Τάισον είναι αυτή που επιμένει για συμβόλαιο δυο ετών και ο Δικέφαλος που αρχικά είχε προτείνει σπαστό για 1+1, φαίνεται πως είναι έτοιμος να αποδεχθεί την απαίτηση αυτή. Γεγονός που οφείλεται στην εικόνα του παίκτη στο γήπεδο που κάθε άλλο παρά ταιριάζει σε 36χρονο ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε ο πρώτος θιασώτης της παραμονής του Βραζιλιάνου στην ομάδα του είναι ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού μετά τον αγώνα με τον Βόλο, στον οποίο ο Τάισον είχε γκολ και ασίστ.

“Ο Τάισον γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, πότε να πατήσει γκάζι, πότε να σταματήσει. Έχει σταματήσει να σκοράρει γιατί είναι περισσότερο παίκτης ομάδας. Είναι ένας εντυπωσιακός παίκτης, ένας φοβερός χαρακτήρας και όλοι στην ομάδα τον αγαπάνε. Δεν έχει εγωισμό μέσα του και προτιμά να πασάρει παρά να τελειώνει ο ίδιος τις φάσεις” δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δείχνοντας πόσο εκτιμά τον ποδοσφαιριστή του.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Σήκωσε το 26ο πρωτάθλημα στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και αφιέρωση σε Πένυ και Ρούξι

ΠΑΟΚ: Κανονικά στην προπόνηση ο Κωνσταντέλιας, όχι όμως και ο Βιεϊρίνια

Ευχαριστημένος με την νοοτροπία των παικτών του ο Γκουαρδιόλα