playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανερυθραϊκός-Ερμής Σχηματαρίου: Παλεύουν για το πλασάρισμα

Κοινοποίηση

Ο Πανερυθραϊκός αναμετράται με τον Ερμή Σχηματαρίου το Σάββατο στις 16:00 για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη που μπορεί να τους οδηγήσει στα play in, υπό προϋποθέσεις και με πλεονέκτημα, ωστόσο με ήττα δεν θα αποφύγουν τα play out. «Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, καταφέραμε να έχουμε την τύχη στα χέρια μας, καθώς με νίκη πιθανότατα αποφεύγουμε τα play out. Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο και πρέπει να κερδίσουμε, για να φτάσουμε στην πιο υψηλή δυνατή θέση, που μπορούμε, βγαίνοντας εκτός ζώνης play out και μπαίνοντας σε εκείνη των play in. Αν τα καταφέρουμε, στη συνέχεια θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό και οτιδήποτε μας έρθει, θα λογίζεται ως επιτυχία. Με αφορμή αυτό το ματς, το οποίο ενδέχεται να είναι και το τελευταίο στην έδρα μας, θέλω να καλέσω τον κόσμο μας και, κυρίως, τα παιδιά της Ακαδημίας και τους γονείς τους, να μας στηρίξουν δυναμικά, υποσχόμενος πως θα τους το ανταποδώσουμε με την απόδοσή μας στο παρκέ», σημείωσε ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού, Τάσος Καλλιανιώτης.

Οι φιλοξενούμενοι με νίκη θα είναι σίγουρα έβδομοι και με πλεονέκτημα στα play in, ενώ αν χάσουν κινδυνεύουν να βρεθούν στα play in με μειονέκτημα έδρας. «Θέλουμε να κλείσουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκη, αφού προερχόμαστε από αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Ο Πανερυθραϊκός παίζει έναν αγώνα με χαρακτήρα τελικού, οπότε γνωρίζουμε τι θα περιμένουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτό για να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνας», τόνισε ο 30χρονος γκαρντ του Ερμή Σχηματαρίου, Λευτέρης Μητσιμπόνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χουχουλής: «Μας πήγαν όλα καλά στη Μύκονο, μπροστά μας τέσσερις “τελικοί”»

Στον δρόμο για τα playoffs το Μαρούσι

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα