playsports.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΑΠΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός AKTOR – Άρης midea 76-65 : Εύκολα στον τελικό το τριφύλλι που περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του

Κοινοποίηση

Σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν σχεδόν πάντα το αφεντικό κατάφερε και πήρε την νίκη με 76-65 απέναντι στον Άρη. Τώρα ο Παναθηναϊκός περιμένει τον νικητή του Ολυμπιακός – Προμηθέας για να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στον τελικό.

Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι παίρνοντας δίκαια την νίκη με πρωταγωνιστή τον Κέντρικ Νάν (20π). Ο μόνος διασωθέντας από τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος με 21 πόντους που όμως δεν ήταν αρκετοί.

Ο αγώνας

Το ματς άρχισε με τον Άρη να μπαίνει καλά στο παιχνίδι και να προηγείται με 7-2 αλλά στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός είχε τον Νάν που με 9 δικούς του πόντους αφύπνισε τους συμπαίκτες του και βρέθηκε να προηγείται στο τέλος της 1ης περιόδου με 19-16.

Στην δεύτερη περίοδο το τριφύλλι ανέβασε στροφές με την διαφορά να είναι μόνιμα διψήφια παρά την αποβολή του Ματίας Λεσόρτ στα πρώτα λεπτά της περιόδου, ο Γιάννης Καστρίτης έβλεπε τον Βασίλη Τολιόπουλο να προσπαθεί απελπιστικά μόνος του έχοντας 17 πόντους κρατώντας την διαφορά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στους 11 πόντους.

Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά με τον Άρη να κατεβάζει την διαφορά και στους 8 αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ οι πράσινοι έκλεισαν τον Τολιόπουλο καλά και ο Άρης δεν έβρισκε λύση στο σκοράρισμα με την διαφορά στο τέλος της περιόδου να τελειώνει στο +14 υπέρ των πρασίνων.

Στην 4η περίοδο το ματς είχε σβήσει με τον Παναθηναϊκό να παίρνει άνετα την πρόκριση για τον τελικό με υπέρ του σκορ 76-65.

Το τριφύλλι περιμένει το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στον Προμηθέα ( Cosmote Sport 5, ΣΚΑΪ 21:00) για να μάθει τον αντίπαλο του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 44-33 , 58-44, 76-65

Τα στατιστικά του αγώνα δείτε τα ΕΔΩ.

Δημήτρης Μπαλαδήμας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

NBA: Ο Ντρέιμοντ Γκριν επιστρέφει στην δράση για τους Γουόριορς κόντρα στους Γκρίζλις

Βόλεϊ: Οι αντίπαλοι της Ελλάδας στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών

Γιώργος Μαλάκος και Σταύρος Ελληνιάδης στο EOK WebRadio