playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ στο Ηράκλειο, επιστρέφει ο Τζούριτσιτς

Κοινοποίηση

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ (03/03, 19:30, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE SPORT24), με τον Φατίχ Τερίμ να γνωστοποιεί το Σάββατο (2/3) την αποστολή των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (03/03, 19:30, COSMOTE SPORT 3 HD) στο Ηράκλειο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Το Σάββατο (2/3) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με πρωινή προπόνηση στο “Γ. Καλαφάτης”, με τον Φατίχ Τερίμ να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, θεραπεία ο Γεντβάι κι ο Σένκεφελντ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά την προπόνηση την Παρασκευή (1/3), με τις εξετάσεις να δείχνει τενοντίτιδα τενοντίτιδα και ακολουθεί θεραπεία.

Δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ δεν υπολογίζεται κι ο Αράο, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Η απουσία των Σένκεφελντ, Γεντβάι, Αράο, Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν, σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Κρήτη με δύο μόνο στόπερ, τον Ούγκο και τον Ακαϊντίν. Στα αξιοσημείωτα επίσης ότι έμεινε εκτός ο Αϊτόρ με απόφαση του Φατίχ Τερίμ. Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός εξτρέμ είχε “κοπεί” από την 20αδα και του προηγούμενου αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Ακαϊντίν.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο νοσοκομείο ο Λαβέτσι, η οικογένειά του διέψευσε τις φήμες για υπερδοσολογία χαπιών

ΑΕΚ: Γκατσίνοβιτς και Γιόνσον εκτίουν με Αστέρα

Τετέι: “Ο κόσμος πρέπει να μάθει να μη φοβάται να μιλήσει, σήμερα εγώ, αύριο μπορεί κάποιος άλλος”