playsports.gr
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός: Ο Ντραγκόφσκι έρχεται μέσα στην ημέρα στην Αθήνα σύμφωνα με τους Ιταλούς

Κοινοποίηση

Ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι τον διάδοχο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τη μεταγραφή του 26χρονου στους πράσινους να είναι στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb, ο Πολωνός τερματοφύλακας θα ταξιδέψει στην Ελλάδα κι αναμένεται εντός της Πέμπτης (18/1) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο “τριφύλλι”.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Σπέτσια αφορά τον δανεισμού του 26χρονου, ενώ θα περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ (3.5 εκατ. ευρώ, συν 500.000 μπόνους).

Εάν οι Πράσινοι το καλοκαίρι τον αγοράσουν, τότε ο Πολωνός θα υπογράψει μέχρι το 2027. Ο Ντραγκόφσκι έχει πολυετή παρουσία στα ιταλικά γήπεδα, καθώς μετακόμισε το 2016 (στα 18 του) στη Φιορεντίνα, με τη οποία αγωνίστηκε βασικός για δύο σεζόν.

Από το 2022 ανήκει στην Σπέτσια, πέρσι ήταν βασικός στη Serie A, όμως φέτος μετά τον υποβιβασμό της ιταλικής ομάδας, έχασε τη θέση του τις τελευταίες εβδομάδες και ψάχνεται για να φύγει, να βρει χρόνο συμμετοχής και να μην ρισκάρει την παρουσία του στην εθνική Πολωνίας.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολυμπιακός: Sold Out ο αγώνας με την Βίρτους

F1: Ο Λεκλέρ ταχύτερος με τη Ferrari SF-24 την τελευταία μέρα των δοκιμών του Μπαχρέιν

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Σημαντικές μεταβολές για τα ελληνικά χρώματα και στους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης των διπλών