playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός: Ο Μάγκνουσον ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο 148 μέρες μετά την επέμβαση στον χιαστό

Κοινοποίηση

Η πρώτη προπόνηση του Χόρντουρ Μάγκνουσον στο γήπεδο πέντε μήνες μετά την επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς στο γόνατό του, ο ενθουσιασμός του για την επιστροφή του και το πλάνο για να είναι πανέτοιμος στην πρώτη μέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Πολύ διαφορετική και ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή (23/2) για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος βλέπει τον προσωπικό του αγωνιστικό “Γολγοθά” να οδεύει προς το τέλος του, καθότι για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε στις 29 Σεπτεμβρίου, στην αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού γονάτου του (25/9) ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο “Μάγκνα” βγήκε για πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο του “Γ. Καλαφάτης” ακριβώς 148 ημέρες μετά την επέμβαση κι έκανε πρόγραμμα με τρέξιμο, ανεβάζοντας μάλιστα κατενθουσιασμένος ένα σχετικό διπλό post με VIDEO στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε: “Επιτέλους στο γήπεδο. Αυτό το συναίσθημα!”.

Ο Ισλανδός στόπερ θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμά του και σταδιακά (μετά από τουλάχιστον έναν μήνα) θα αρχίσει να μπαίνει λίγο-λίγο και σε κομμάτια της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας.

Είναι δεδομένο πάντως πως δεν θα αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι ως το φινάλε της εφετινής σεζόν, διότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος πίεσης και ρίσκου.

Ο κεντρικός στόχος δε, για τον διεθνή Ισλανδό αμυντικό είναι να εμφανιστεί πανέτοιμος στην πρώτη μέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης (22/2) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Παρασκευή (23/2) στις προπονήσεις.

Οι πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: Όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 45 λεπτά στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, θεραπεία οι Γεντβάι (θλάση στο δικέφαλο), Χουάνκαρ και το δικό του πρόγραμμα ο Πάλμερ-Μπράουν.

Απ’ τους παραπάνω, μόνο ο Τσέριν έχει ορισμένες μικρές ελπίδες να είναι διαθέσιμος για τον κυριακάτικο (25/2) εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακοίνωσε Sold Out ο Κολοσσός για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

NBA: Οι Σανς σχεδιάζουν να υπογράψουν τον Αϊζάια Τόμας μέχρι το τέλος της σεζον

Με δύο αγόρια και δύο κορίτσια η Ελλάδα στο Eurotalents Selection Camp Ι στην Τσεχία