playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός: Ξανά εκτός ο Ιωαννίδης από την αποστολή με την Λαμία

Κοινοποίηση

Ο Φατίχ Τερίμ γνωστοποίησε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (17/02, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD) κόντρα στην Λαμία, με τον Φώτη Ιωαννίδη να μένει εκτός καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Μετά από τη σπουδαία νίκη με 1-0 στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα με την οποία έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο Παναθηναϊκός στρέφει πλέον την προσοχή του στην Stoiximan Super League όπου ακολουθούν τρία διαδοχικά εντός έδρας ματς για εκείνον.

Το πρώτο είναι απέναντι στην Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου (17/02, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD) για την 23η αγωνιστική, με τους πράσινους να ολοκληρώνουν την Παρασκευή τη μίνι προετοιμασία τους για αυτό το ματς και ακολούθως να γίνεται γνωστή η αποστολή από τον Φατίχ Τερίμ.

Από αυτήν απουσιάζουν ο Φώτης Ιωαννίδης, που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, καθώς και ο Τάσος Μπακασέτας που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ασιατικό Κύπελλο: Τα ζευγάρια των “16” με όλους τους παίκτες των ελληνικών ομάδων να συνεχίζουν

Α1 Γυναικών: Πράξη τέταρτη στους τελικούς των Play Off

Συμμετοχή Κωφού Αθλητή στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών