playsports.gr
EUROLEAGUEΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός: Μεγάλο μέρος της προπόνησης ο Λεσόρ – Αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς

Κοινοποίηση

Ο Ματίας Λεσόρ ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης του Εργκίν Αταμάν και αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς, ενώ αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην 12άδα. Συνεχίζεται χωρίς άλλα προβλήματα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Ερυθρού Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει και της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα (28/12, 21:15) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. 

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Ματίας Λεσόρ να ακολουθεί ένα μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης και αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς, ενώ όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται κανονικά στην 12άδα για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους της Σερβίας το βράδυ της Πέμπτης (28/12). 

Ο Τούρκος προπονητής δεν αντιμετωπίζει άλλη απουσία, εκτός από αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου, και πλέον άπαντες στις τάξεις του τριφυλλιού εστιάζουν στην αναμέτρηση το βράδυ της Πέμπτης (28/12) κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, επιθυμώντας να κλείσουν θετικά το 2023 όσον αφορά την διοργάνωση της Euroleague, καθώς ακολουθεί και αγώνας για την Basket League παραμονής Πρωτοχρονιάς (31/12, 17:15). 

ΠΗΓΗ:www.sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπαφές: «Σπάνιοι άνθρωποι οι Αγγελόπουλοι, όλοι στο πλευρό της Εθνικής»

Λεϊρία 2024: Τρίτος ο Ντουσάκης στη σφυροβολία

Ταβάρες, Χεζόνια, Παναθηναϊκός: «Η «μεγάλη πράσινη» απειλή» σύμφωνα με την AS