playsports.gr
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός: Κλείνει στη Χάιντουκ ο Κλεϊνχέισλερ, είναι ήδη στο Σπλιτ

Κοινοποίηση

Θέμα… ωρών μοιάζει πλέον η επισημοποίηση της μετακίνησης του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ από τον Παναθηναϊκό στη Χάιντουκ Σπλιτ, με τον διεθνή Ούγγρο μέσο να ολοκληρώνει τη βραχύβια σχέση του με το “τριφύλλι” που κράτησε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο.

Ο 29χρονος μέσος δεν επέστρεψε στην Αθήνα από την άδεια των Χριστουγέννων κι απουσίαζε απ’ τη χθεσινοβραδινή (27/12) “πρώτη” του Φατίχ Τερίμ στο Κορωπί. Κι αυτό διότι βρίσκεται ήδη στο Σπλιτ, προκειμένου να “τελειώσει” τη μεταγραφή του στους πρωτοπόρους της κροατικής Λίγκας και να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Οι πληροφορίες των κροατικών ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί ένα ποσό περίπου 500.000 ευρώ απ’ την πώληση του Κλεϊνχέισλερ, όσα δηλαδή ξόδεψε τον περασμένο Ιανουάριο για να τον αποκτήσει απ’ την Όσιγιεκ.

Ο Κλεϊνχέισλερ ήθελε να βρει μία ομάδα που θα του έδινε χρόνο και χώρο συμμετοχής προκειμένου να διεκδικήσει την παρουσία του στην αποστολή της Εθνικής Ουγγαρίας για τα τελικά του Euro 2024 και οι εξελίξεις “έτρεξαν” αρκετά γρήγορα τα τελευταία 24ωρα.

Στον Παναθηναϊκό ο διεθνής Ούγγρος μέσος μέτρησε συνολικά 21 συμμετοχές με απολογισμό 2 γκολ.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα MVP Βίκος Cola της 8ης αγωνιστικής Volley League 2023-24

Μπενζεμά: Ζήτησε επίσημα να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ

Ελλάδα- Βοσνία: To Σάββατο η συνέντευξη Τύπου