playsports.gr
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον Αλ Μουσράτι και περιμένει τον Κάρμο

Κοινοποίηση

Ο Λίβυος μέσος αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπράγκα τις επόμενες μέρες και βρίσκεται καθ’ οδόν για την Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών, οι οποίοι περιμένουν την Πόρτο να βρει στόπερ για να κάνουν δικό τους και τον Ντέιβιντ Κάρμο.

Ο Αλί Αλ Μουσράτι θα δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν σύμφωνα με τη “Record”, που αναφέρει ότι υπάρχει ήδη συμφωνία μεταξύ της Μπράγκα και των Πειραιωτών. Ο Λίβυος μέσος αν τελικά έρθει στους “ερυθρόλευκους” θα συνεργαστεί ξανά με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος ήταν προπονητής του σε Μπράγκα και Ρίο Άβε.

Ο Αλ Μουσράτι έχει αγωνιστεί συνολικά σε 148 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπράγκα, έχοντας 15 γκολ και 8 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός περιμένει και τον Ντέιβιντ Κάρμο, που και αυτός θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Πόρτο. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός πάντως προπονήθηκε την Τετάρτη (17/1) με την ομάδα Β των “δράκων”, περιμένοντας τους “ερυθρόλευκους” να του στείλουν το αεροπορικό του εισιτήριο για την Αθήνα.

Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων για τη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού έχει ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει ένα θέμα που αναβάλλει την επανένωση του Κάρμο με τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Αυτό είναι η άφιξη ενός στόπερ στους “δράκους”.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα περιμένει το πολύ μέχρι το Σαββατοκύριακο. Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων προβλέπει ότι οι Πειραιώτες θα δώσουν στην Πόρτο 400 χιλιάδες ευρώ για τον δανεισμό του Κάρμο, με οψιόν αγοράς περίπου τα 15 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: ERTSPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαλάχ: “Ξεκίνησα αποκατάσταση και θα κάνω το παν για να επιστρέψω στην Εθνική Αιγύπτου”

Σπανούλης: «Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν»

Λέτσε: Απέλυσε τον προπονητή της λόγω κουτουλιάς σε παίκτη της Βερόνα