playsports.gr
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Εμβιλά στη Γουέστ Μπρομ μέχρι το φινάλε της σεζόν, ξανασμίγει με τον Κορμπεράν

Κοινοποίηση

Τέλος στην επτάμηνη απραγία του έβαλε ο Γιαν Εμβιλά, καθώς ο Γάλλος μέσος υπέγραψε με τη Γουέστ Μπρομ μέχρι το φινάλε της σεζόν, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ένας άλλος παλιός γνώριμος τους Ολυμπιακού, ο Κάρλος Κορμπεράν.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά τη φυγή από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2023, βρήκε ο Γιαν Εμβιλά. Ο 33χρονος Γάλλος μέσος υπέγραψε με τη Γουέστ Μπρομ μέχρι το φινάλε της σεζόν, με την αγγλική ομάδα να βρίσκεται στην 5η θέση της Championship μετά από 32 αγωνιστικές και να διεκδικεί την άνοδο στην Premier League μέσω της διαδικασίας των playoffs.

Στη Γουέστ Μπρομ ο Εμβιλά αναμένεται να συναντήσει τον Κάρλος Κορμπεράν, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί και στον Ολυμπιακό για ενάμιση μήνα (1 Αυγούστου με 18 Σεπτεμβρίου του 2022), διάστημα στο οποίο ο Ισπανός αποτέλεσε τον τεχνικό των “ερυθρόλευκων” και ο Γάλλος εκ των αρχηγών της ομάδας.

“Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Θεωρώ πως είναι πολύ έξυπνος όσον αφορά στο τακτικό και το τεχνικό κομμάτι κάθε αγώνα”, δήλωσε ο Εμβιλά για τον προπονητή του.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά-Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης: Πολυνίκης και φέτος ο Π.Α.Σ.Κ.Α. στο ΣΕΦ

Πανελλήνιο Εφήβων, Final 8 – Το πανόραμα των αγώνων

Χάμιλτον για τη μεταγραφή στη Ferrari: “Δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ, ακολούθησα τη διαίσθησή μου”