playsports.gr
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στη λίστα του ο 26χρονος μέσος Κέιντι Μπάρε, σύμφωνα με την Sport

Κοινοποίηση

Σύμφωνα με την καταλανική ιστοσελίδα Sport, ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον 26χρονο Αλβανό μέσο, Κέιντι Μπάρε, του οποίου το συμβόλαιο με την Εσπανιόλ λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση και την Πέμπτη (25/1) προέκυψε ένα νέο όνομα. Συγκεκριμένα, η καταλανική Sport αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 26χρονου διεθνή Αλβανού μέσου, Κέιντι Μπάρε.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνος του στην κούρσα, καθώς ενδιαφέρεται για εκείνον και η Κάδιθ. Ο Μπάρε ανήκει στην Εσπανιόλ, με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2024.

Η καταλανική ομάδα τον θεωρεί πολύτιμο, γνωρίζει πως μπορεί να υπογράψει όπου θέλει με ορίζοντα το καλοκαίρι, ωστόσο μπορεί να ακούσει μία καλή προσφορά για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η Εσπανιόλ τον είχε αποκτήσει από την Μάλαγα τον Σεπτέμβριο του 2020 για 2.000.000 ευρώ, ενώ έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο.

Έχει 28 συμμετοχές με την εθνική Αλβανίας, ενώ φέτος με την Εσπανιόλ έχει παίξει σε 20 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ατλέτικο – Βαλένθια 2-0: Άλμα δύο θέσεων στη μάχη του Champions League

Παπάγου – Μύκονος: Για το… πρώτο βήμα

Ημέρα play in στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν