playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντραγκόφσκι: “Δεν βλέπω την ώρα να μπω στην ομάδα και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό”

Κοινοποίηση

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (19/1) ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Σπέτσια στον Παναθηναϊκό, με εξάμηνο δανεισμό κι οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι, η οποία σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ έχει οριστεί στα 3,5 εκατ. ευρώ (το 1,5 εκατ. ευρώ, εφόσον ενεργοποιηθεί η οψιόν, θα περάσει στη Φιορεντίνα που έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης).

Ο θηριώδης Πολωνός γκολκίπερ έφτασε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” συνοδευόμενος απ’ τον ατζέντη του, με πτήση από το Μιλάνο και δήλωσε εξαρχής ανυπόμονος να ενταχθεί στο “τριφύλλι” και να πιάσει αμέσως δουλειά υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ. Παράλληλα, τόνισε πως οι στόχοι του είναι ίδιοι με τους στόχους του Παναθηναϊκού, ενώ έστειλε κι ένα δικό του μήνυμα προς τον κόσμο των “πράσινων”.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις και να βοηθήσω αμέσως την ομάδα” τόνισε αρχικά ο 26χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε για την παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού

“Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Μου έχουν ήδη πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις”.

Όσο για τις πράσινες αποχρώσεις που επέλεξε στα ρούχα του; “Προσπάθησα να επιλέξω και να φορέσω κάποια χρώματα σχετικά με την ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο κι ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας και να είμαστε όλοι μαζί”.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρά-Ταεκβοντό: Δεύτερο μετάλλιο για τη χώρα μας στο  Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου

National League 2: Δύο παιχνίδια σήμερα

NBA, τα αποτελέσματα της βραδιάς: Οι Σέλτικς λύγισαν τους Πέισερς, εύκολα οι Νικς τους Τζαζ