playsports.gr
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντεμπούτο Δέλλα στον ΟΦΗ, ψάχνει αντίδραση ο Αστέρας

Κοινοποίηση

ΟΦΗ – Πανσερραϊκός (17:30)

Ήταν αναμενόμενο, έγινε πράξη, ο ΟΦΗ προχώρησε σε νέα αλλαγή προπονητή, στη θέση του Πέπε Μελ συνεχίζει ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, δείγμα και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του από τη διοίκηση. Θα υπάρξει συστράτευση και από τον κόσμο στη νέα τάξη πραγμάτων, εκτίει ο μέσος Μεγιάδο, επιστρέφουν οι Τοράλ και Λαμπρόπουλος.

Μπήκε νωθρά ο Πανσερραϊκός στο ματς με τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε να… κυνηγάει στο σκορ από νωρίς, παρουσίασε μια βελτίωση στην επανάληψη, αλλά χωρίς αντίκρισμα. Υπάρχει βαθμολογική άνεση τη δεδομένη στιγμή και αυτό πάντα φέρνει χαλάρωση στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Νοκ άουτ ο Μπετανκόρ. Επιστρέφουν οι Δεληγιαννίδης και Πηλέας, έχει αρκετές επιλογές ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ντεμπούτο Δέλλα, επιστροφή του κόσμου στο Γεντί Κουλέ, άνετος βαθμολογικά Πανσερραϊκός, ο άσος έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (18:00)

Η ήττα στη Λαμία απομάκρυνε τον Αστέρα από τις θέσεις των playoffs, ο στόχος είναι προφανής, να επιστρέψει σε αυτές και άμεσα, το πρόγραμμα βοηθάει. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας του Ράσταβατς και αυτό στοιχίζει, το τελευταίο διάστημα εκμεταλλεύεται την έδρα του, έχει δύο σερί νίκες στο Θ. Κολοκοτρώνης. Τιμωρημένος είναι ο μπακ Ρουμπέν Γκαρσία. Νοκ άουτ ο Μουνάφο.

Δεν τα κατάφερε ο Παναιτωλικός στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ηττήθηκε 1-0 από τον Άρη στο Αγρίνιο και η ρεβάνς στο Βικελίδης είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, είδικά στα πρώτα λεπτά χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες. Αναγκασμένοι να ρίξουν το βάρος στην προσπάθεια παραμονής, Πετράκης και παίκτες, εκτίουν οι Σενγκέλια (εξτρέμ) και Μαλής (στόπερ). Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μαυρία.

Ο Αστέρας παλεύει για την 6η θέση, ο Παναιτωλικός τα δίνει όλα για την παραμονή, αλλά κουβαλάει και κούραση, ο άσος στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ – Πανσερραϊκός: 1 (απόδοση 2.12), 17:30
  • Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός: 1 (απόδοση 1.95), 18:00

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γουόκαπ: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλό φεγγάρι» (video)

Ανατροπή, πεντάρα και φεύγει για προημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός υπέταξε τον ΠΑΟΚ στους 8, με ανατροπή ο Ολυμπιακός τη Θέτιδα