playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ναβάρο: “Θα κάνουμε το παιχνίδι μας για να νικήσουμε”

Κοινοποίηση

Στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαϊδης” την Κυριακή (4/2) είναι στραμμένη πια η προσοχή του Κάρλος Καρβαλιάλ και των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μετά την επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φτάσουν στη νίκη, αφενός μεν για να πιάσουν τους πράσινους στη βαθμολογία του πρωταθλήματος αφετέρου δε για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι, ενώ έχουν το προηγούμενο του πρόσφατου αποκλεισμού τους στο Κύπελλο.

Ο Φραν Ναβάρο σκόραρε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι (εναντίον της Κηφισιάς, του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα) και θέλει να επεκτείνει το σερί του απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Ισπανός σέντερ φορ, ο οποίος είχε και δοκάρι στο ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων, έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, έχοντας συγκομιδή τρία γκολ και μία ασίστ. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

“Όσο περισσότερο γνωρίζεις τους συμπαίκτες σου τόσο το καλύτερο. Ένας επιθετικός δεν μπορεί να σκοράρει μόνος του, πρέπει να έχει μία ομάδα πίσω του” δήλωσε ο Ναβάρο μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κλείσει τα 26.

“Είμαι πολύ καλά και ευτυχής με τους συμπαίκτες μου. Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα όπου υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας για να νικήσουμε και στο τέλος όλα θα πάνε καλά” συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κύπελλο ανδρών: Ο Παναθηναϊκός το πρώτο εισιτήριο για το Final-4

Παρά-Στίβος: Με 19 αθλητές στο Κόμπε της Ιαπωνίας για το 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

NBA: Επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Τάουνς