playsports.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα βράβευση στα Sports Marketing Awards για την ΕΠΟ

Κοινοποίηση

Μετά τις περσινές διακρίσεις, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βραβεύτηκε και φέτος στα Sports Marketing Awards 2024 σε έξι σημαντικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία βραβεύτηκε:

Στην κατηγορία Best Overall Presence in eSports για το eΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, σε συνεργασία με την εταιρεία VGL eSports.

Στην κατηγορία Best Research Programme για την Μέτρηση Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος σε συνεργασία με την εταιρεία The Sport Footprint.

Στην κατηγορία Best CSR Campaign/Activity για το πρόγραμμα «It’s Αll Ιn the Ηeart».

Στην κατηγορία Best Strategy for Product/Service Launch για το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία».

Στην κατηγορία Best Presence on Youtube για το επίσημο κανάλι της Εθνικής Ομάδας σε συνεργασία με την εταιρεία Digital Minds.

Στην κατηγορία Best Presence on Meta’s Platforms (Facebook/Instagram) για τους επίσημους λογαριασμούς της Εθνικής Ομάδας  σε συνεργασία με την εταιρεία Digital Minds.

Οι λογαριασμοί της Ομοσπονδίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξελίσσονται καθημερινά και ταυτόχρονα διευρύνεται η εμπιστοσύνη του κοινού προς αυτούς, αποδεικνύοντας ότι το παρεχόμενο περιεχόμενο βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στις διευθύνσεις Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου, Επικοινωνίας και ΜΜΕ, καθώς και Εμπορικών Δικαιωμάτων και Χορηγιών, οι οποίες μέσω αγαστής συνεργασίας, υλοποίησαν άριστα το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της ΕΠΟ και διεξήγαγαν δράσεις με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο του ποδοσφαίρου, ένα ποδόσφαιρο που αφορά όλους ανεξαιρέτως διακρίσεων και φαινομένων βίας, τα οποία δεν έχουν πλέον θέση πουθενά.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου 2024, σε ειδική εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα σε συνεδριακό κέντρο της Αττικής. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση των Sports Marketing Awards 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νεραντζάκης: “Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με το Λαύριο”

Η Εθνική Αγγλίας θέλει να κρατήσει τον Σάουθγκεϊτ μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

Αναβλήθηκε το Ηλυσιακός-Ολυμπιακός