playsports.gr
ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουρίνιο: “Δεν ξέρω αν με θέλει η Βραζιλία, είπα στον ατζέντη μου να μην μιλήσει με κανέναν όσο είμαι στη Ρόμα”

Κοινοποίηση

Στο τέλος της σεζόν ο Ζοζέ Μουρίνιο θα έχει συμπληρώσει στον πάγκο της Ρόμα τρία χρόνια, έχοντας πανηγυρίσει το Europa Conference League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Coppa Italia μίλησε στα Μέσα για το μέλλον του, δηλώνοντας πως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του ακόμα και δεν θέλει να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα όσο βρίσκεται στον πάγκο των “τζαλορόσι”.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της εθνικής Βραζιλίας, υποστηρίζοντας πως κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

“Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια πως θα έρθει στη Ρόμα νέος προπονητής. Δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω ότι η διοίκησή μας δεν είναι τόσο έντιμη όσο εγώ.

Εμπιστεύομαι την ειλικρίνειά τους στο 100%. Δεν νομίζω ότι μιλάνε με άλλους προπονητές πίσω από την πλάτη μου, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμη”, δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Βραζιλίας:

“Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, δεν μίλησαν μαζί μου. Αυτό που είπα στον ατζέντη μου είναι ότι μέχρι να μάθουμε ότι ένας σύλλογος ενδιαφέρεται, δεν πρέπει να μιλήσει με κανέναν όσο είμαι εδώ”.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λίβερπουλ – Άρσεναλ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής του Άνφιλντ, μόνοι πρώτοι οι κανονιέρηδες

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Τζίτζι Ρίβα

Κασελάκης: «Να δώσουμε τη σπίθα στον κόσμο να γίνει ο έκτος παίκτης μας με τη Βόννη για να φτάσουμε στη νίκη »!