playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καρβαλιάλ: “Νικήσαμε στο γήπεδο που έχουν χάσει ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ”

Κοινοποίηση

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ υποστήριξε μετά το διπλό του Ολυμπιακού στο Βικελίδης πως η ομάδα του βελτιώνεται συνεχώς και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα.

Ο Ολυμπιακός με “όπλο” του το πρώτο μέρος επικράτησε 2-1 του Άρη στο Βικελίδης για την 19η αγωνιστική, με τους Ναβάρο (17′) και Ροντινέι (21′) να πετυχαίνουν τα γκολ των ερυθρολεύκων.

Μετά το ματς ο Κάρλος Καρβαλιάλ τόνισε πως η ομάδα πήρε μία πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα και βελτιώνεται συνεχώς.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαστε δίκαια νικητές, κερδίσαμε με την αξία μας αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, είμαστε πιο ενωμένοι, πιο ομάδα, κάθε φορά είμαστε και πιο ανταγωνιστικοί κι ο αντίπαλος πάντα δυσκολεύεται να κερδίσει την μπάλα.

Η διαφορά σ’ αυτό το παιχνίδι είναι ότι καταφέραμε να σκοράρουμε και κερδίσαμε αυτοπεποίθηση. Ήταν μία άμορφη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο σ’ αυτό το γήπεδο, που έχουν χάσει κι η ΑΕΚ κι ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ.

Για το αν στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να διαχειριστεί το 0-2: “Είχαμε καλή ικανότητα στο να κρατήσουμε την μπάλα, ο Φορτούνης, ο Μασούρας, ο Ναβάρο είχαν παίξει 120′ πριν από λίγες ημέρες, ο Σωτήρης επίσης, είχε ένα πρόβλημα στα πλευρά του και δεν μπορεί να παίξει για πολύ ώρα. Στο 2-0 η ομάδα ένιωσε άνετη, προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα, είχε, όμως, κάποια δυσκολία στο να πιέσει ψηλά και προσπάθησε να κρατήσει το 2-0″.

Για τον Ροντινέι:“Νομίζω πως δεν είναι δίκαιο να μιλήσουμε εξατομικευμένα για τον παίκτη αυτό. Όλη η ομάδα σήμερα έπαιξε ενωμένη, δυνατά, με τη ψυχή της. Έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά, έτσι ώστε ο Ροντινέι να κάνει το παιχνίδι που έκανε. Η νίκη μας δεν οφείλεται σε έναν παίκτη, αλλά σε όλη την ομάδα”.

Πηγη:SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δίκαιη ισοπαλία στο ντέρμπι δικεφάλων που έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα

Η μεγάλη βραδιά του Ερμή Ηγουμενίτσας που γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυση του

Ηρακλής: Νέος προπονητής ο Σούλης Παπαδόπουλος