playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καμάρας: «Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο παιχνίδι με τη ΝΕΜ»

Κοινοποίηση

Ο φόργουορντ του Α.Ο. Μυκόνου, Νίκος Καμάρας, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με τον Γιάννη Σταυρουλάκη και την Αθηνά Πατρινού. Αναλυτικά είπε:

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη ΝΕΜ (06/03): «Είναι πολύ σημαντικό το ματς. Προερχόμαστε από τρεις σερί ήττες, η τελευταία ήταν εντός έδρας και μας έχει “πονέσει” αρκετά. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή για να βρούμε ξανά τα πατήματά μας. Ήμασταν λίγο δύσκολα λόγω τραυματισμών στα τελευταία παιχνίδια, αλλά θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να κερδίσουμε το παιχνίδι σήμερα ώστε να “χτίσουμε” πάνω σε αυτό».

Για το τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν: «Τα Μέγαρα έχουν αποδείξει πλέον ότι είναι μια πολύ καλοστημένη ομάδα, είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι όλων των παικτών και τους έχουν αποδεχτεί. Αυτό φαίνεται και στο παρκέ. Έχουν δύο πολύ ποιοτικούς παίκτες που πρέπει να τους περιορίσουμε, τον Μπράντφορντ και τον Γερομιχαλό. Το πλάνο μας είναι κυρίως σ’ αυτούς. Αυτό θα είναι το “κλειδί” για να έχουμε μεγαλύτερη τύχη στον αγώνα».

Για τη σημαντικότητα του αγώνα: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα απ’ τη στιγμή που είμαστε με τρεις σερί ήττες και έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Η δουλειά μας είναι να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα ώστε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Χρειαζόμαστε να βρούμε μια νίκη και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και ψυχολογικά. Μας έχουν κερδίσει δύο φορές στην έδρα μας φέτος, είναι κάτι που μας έχει “πονέσει” και δεν το ξεχνάμε. Πρέπει να βγάλουμε τον αθλητικό εγωισμό μας στο παρκέ ώστε να φύγουμε με τη νίκη».

Για το αν έχουν πίεση: «Δεν ήταν αυτοσκοπός η άνοδος. Σίγουρα η ποιότητα των παικτών, όλο αυτό που “χτίστηκε” γύρω απ’ τη Μύκονο, το πώς δουλεύουμε και τα πράγματα στο νησί είναι όλα ιδανικά. Πίεση πάντα υπάρχει στον αθλητισμό και το μπάσκετ, είναι κάλο, το θέμα είναι ο κάθε αθλητής πώς τη διαχειρίζεται. Στο φετινό πρωτάθλημα βλέπουμε πως όλες οι ομάδες είναι κοντά, ότι μία ήττα μπορεί να σε πάρει από κάτω και να κάνεις κι άλλες. Οι συγκυρίες πάντα παίζουν ρόλο, αλλά δεν έχουμε χάσει τη χημεία και τις ελπίδες μας, πάντα είμαστε καλά μεταξύ μας. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε ακόμα ψηλότερα και ύστερα να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας στα play-offs, γιατί όλα εκεί κρίνονται. Θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα play-offs».

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δε σε αφήνει να χαλαρώσεις ούτε λεπτό. Θεωρητικά και το προηγούμενο ματς ήταν βατό και ένα απ’ τα παιχνίδια που έπρεπε να το κερδίσουμε, αλλά το χάσαμε, γιατί και ο Παπάγος είναι μια εξαιρετική ομάδα που ήρθε στη Μύκονο, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερε να κερδίσει. Δεν έχεις το περιθώριο να ασχοληθείς με το πρόγραμμα. Πρέπει να παίξουμε, να είμαστε σοβαροί και υγιείς. Παίζουν πάρα πολλά ρόλο. Είναι αλήθεια όμως πως το πρόγραμμα μάς βοηθάει, έχουμε παιχνίδια που αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει μπορούμε να τα κερδίσουμε και να τερματίσουμε ακόμα ψηλότερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στις θέσεις 9-16 του βουλγαρικού Youth Contender ο Μανωλόπουλος στην Under 19 και ο Φάκαρος στην Under 15

Καρακώστας: «Το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα βγαίνει και στο γήπεδο»

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έκλεισε και φέρνει σήμερα στην Ελλάδα τους Τσικίνιο και Όρτα