playsports.gr
BCLΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευρωπαϊκή δράση για Προμηθέα, ΑΕΚ Betsson και Περιστέρι bwin

Κοινοποίηση

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις ελληνικές ομάδες στο Baskeball Champions League.

Μετά από σχεδόν έναν μήνα Προμηθέας, ΑΕΚ Betsson και Περιστέρι bwin επιστρέφουν στο Baskeball Champions League, παίζοντας και οι τρεις εντός έδρας για την 4η αγωνιστική των ομίλων.

Πρώτος, χρονικά, μπαίνει στη μάχη» ο Προμηθέας που την Τρίτη (5/3, 19:00) υποδέχεται τη Μούρθια. Η ισπανική ομάδα είναι στην κορυφή του ομίλου αήττητη με τον Προμηθέα να έχει ηττηθεί (90-81) στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει ρεκόρ 2-1 και με νίκη θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 20:30, η ΑΕΚ Betsson θα φιλοξενήσει στο άδειο λόγω μέτρων ασφαλείας κλειστό των Άνω Λιοσίων τη Χάποελ Χολόν. Για τους «κιτρινόμαυρους» η αναμέτρηση έχει χαρακτήρα τελικού, μιας και μόνο με νίκη θα καταφέρει να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει να επιστρέψει από το 0-3 και να διεκδικήσει την πρόκριση. Το σύνολο του Ηλία Ζούρου είχε στο πρώτο παιχνίδι στην Ουγγαρία με 79-68. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, στο γήπεδο δεν θα μπορέσουν να βρεθούν ούτε οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς το παιχνίδι – μετά από εισήγηση της διοργανώτριας – να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας.

Η κατάταξη του ομίλου L

1. Μούρθια 3-0

2. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2-1

3. Χάποελ Χολόν 1-2

4. ΑΕΚ Betsson 0-3

Την Τετάρτη (6/3, 19:30) είναι η σειρά του Περιστερίου bwin να υποδεχθεί στην έδρα του την τουρκική Καρσίγιακα. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με ρεκόρ 0-3, με τη νίκη απέναντι στην Καρσίγιακα να είναι απαραίτητη ώστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες διεκδίκησης της δεύτερης θέσης και της πρόκρισης στην οκτάδα του BCL. Στο παιχνίδι της Σμύρνης η ελληνική ομάδα είχε ηττηθεί με 93-88.

Η κατάταξη του ομίλου Κ

1. Χάποελ Ιερ. 3-0

2. Τενερίφη 2-1

3. Καρσίγιακα 1-2

4. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin 0-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γκουαρδιόλα: «Φυσικά και θέλω να μείνει ο Ντε Μπρόινε»

SuperLeague: Αυτοί είναι οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής των Playoffs και της 6ης των Playouts

National League 1: Αιγάλεω-Πρωτέας Βούλας, πράξη τρίτη