playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαλανίδης: «Είμαι πολύ περήφανος για όσα έχω καταφέρει στην καριέρα μου»

Κοινοποίηση

Ο γκαρντ των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων (National League 1, 3ος όμιλος), Δημήτρης Γαλανίδης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για την πορεία των Μαχητών: «Βλέποντας τα ρόστερ, ακόμα θα λέγαμε ότι ήμασταν φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις. Παρ’ όλα αυτά, είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς και ατυχίες κι έτσι καθυστερήσαμε πάρα πολύ να βρούμε τι ρόλο είχε ο καθένας μες στην ομάδα, χάνοντας πάρα πολύ μεγάλο έδαφος. Στον 2ο γύρο ωστόσο είμαστε 1οι μαζί με τη ΧΑΝΘ που την κερδίσαμε εκτός. Είναι 3 ματς ακόμα που αν τα πάρουμε όλα θα πλασαριστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Υπάρχει και ο κίνδυνος να μείνουμε εκτός play-offs. Παίζουμε κάθε ματς σαν να είναι τελικός, έχουμε καταλάβει όλοι ποιοι είμαστε και πού είμαστε κι έτσι έχουμε πάρει λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται: «Όλοι στην ομάδα είμαστε εκεί που πρέπει ψυχολογικά. Ίσως αυτό το ρεπό να μην έπρεπε να γίνει τώρα, γιατί η ομάδα έχει βρει τον ρυθμό της, έχει καταλάβει πώς πρέπει να κερδίζει, βλέπει το κάθε ματς πολύ σοβαρά. Τα επόμενα 2 ματς και ίσως και την τελευταία αγωνιστική με τον Πανσερραϊκό είναι πάρα πολύ δύσκολα, με ομάδες που έχουν πολύ καλούς παίκτες, έμπειρους, από ψηλότερες κατηγορίες, που θέλουν επίσης να είναι στα play-offs και να διεκδικήσουν την άνοδο».

Για το πώς ξεκίνησε η καριέρα του στη Β’ Εθνική: «Στα 17 μου είχα μια πρόταση απ’ τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο τριών ετών, αλλά αποφάσισα ότι ήταν καλύτερο για εμένα να έχω χρόνο συμμετοχής απ’ το να πάω σε τέτοιες ομάδες. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία μου στη Β’ Εθνική και πολύ γρήγορα άνοιξα και κάποια δικά μου μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη όντας νέος. Ό,τι προτάσεις είχα για πιο ψηλά ήταν εκτός Θεσσαλονίκης, οπότε δε μπορούσα ποτέ να φύγω από εδώ. Όλες οι ομάδες που έπαιζα και πρωταθλητισμό έκαναν και πρωταγωνιστούσαν. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό που έχω καταφέρει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κλήρωση playoffs: Ο Κούγιας πέταξε 50ευρω στον Κοσμά κι αυτός το έσκισε

Λαμία: “Tελικά αναρωτιόμαστε, θέλουμε κόσμο στα γήπεδα ή όχι;”

H F1 πιέζει τη Red Bull να κλείσει άμεσα το θέμα Χόρνερ