playsports.gr
SUPER LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΕΚ: Η πρώτη γεύση από Λιούμπιτσιτς με Αστέρα και το σερί νικών που θέλει να επεκτείνει

Κοινοποίηση

Η ΑΕΚ θέλει να πετύχει μια ακόμα διαδοχική νίκη κόντρα στον Αστέρα (04/02, 17:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) ώστε να πάει με αναπτερωμένο το ηθικό στην Τούμπα. Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα και ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

Η ΑΕΚ έχει χτίσει ένα σερί νικών στη Stoiximan Super League και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην OPAP Arena (04/02, 17:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για πολλούς λόγους. Ο πρώτος εξ αυτών είναι να βάλει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της και να προχωρήσει παρακάτω.

Σημαντικό είναι το τρίποντο γιατί την επόμενη Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο η Ένωση θέλει να πάει τουλάχιστον στο -2, όπως είναι τώρα. Φυσικά το έργο δεν θα είναι καθόλου εύκολα, καθώς ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει θέσει ήδη τις βάσεις για να συμμετάσχει και στα playoffs στο φινάλε.

Και στο πρώτο παιχνίδι στην Τρίπολη η Ένωση είχε κερδίσει 3-0, όμως το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο για εκείνη, ειδικά στο πρώτο μέρος που θα μπορούσε να είχε δεχθεί κάποιο γκολ. Ο Ματίας Αλμέιδα όμως έχει ξεκάθαρο το πλάνο που θα ακολουθήσει σε αυτό το ματς, ακόμα και για τον άξονα που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα.

Ο Γενς Γιόνσον είναι δεδομένα εκτός καθώς εκτίει ποινή λόγω καρτών μαζί με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενώ ο Σιμάνσκι είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού. Μαζί τους και οι διεθνείς Ζίνι και Χατζισαφί, αλλά και ο Πισάρο που αντιμετωπίζει το οικογενειακό του πρόβλημα και ταξίδεψε στο Μεξικό.

Αντίθετα ο Αλμέιδα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Αρόλντ Μουκουντί που επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπως και τους Λιβάι Γκαρσία και Γαλανόπουλο που επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα. Διαθέσιμος φυσικά είναι και ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς τον οποίο αναμένεται να δούμε είτε ως βασικό είτε ως αλλαγή.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα η ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι η εξής. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στάνκοβιτς. Οι Ρότα και Πήλιος θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας, ο Βίντα στο κέντρο της άμυνας με έναν εκ των Κάλενς ή Μουκουντί.

Στον άξονα δεδομένα θέση έχει ο Πινέδα και μαζί του ενδέχεται να δούμε είτε τον Λιούμπιτσιτς είτε τον Γαλανόπουλο. Παράλληλα μπορεί ο Μεξικανός να παίξει στο “έξι” μαζί με τον Μάνταλο στο “οκτώ”.

Δεξιά θα παίξει ο Άμραμπατ και αριστερά ένας εκ των Ελίασον ή Φερνάντες. Ο Τσούμπερ θα παίξει στην κορυφή με τον Πόνσε, δίχως να αποτελεί έκπληξη αν προτιμηθεί ο Λιβάι Γκαρσία.

Η Ένωση δεν γνωστοποίησε 20άδα (όπως συνηθίζει πλέον) και αυτή θα αποκαλυφθεί μαζί με την ενδεκάδα λίγο πριν από τη σέντρα.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Παναθηναϊκός με σούπερ Βουλκίδη 3-1 τον ΠΑΟΚ και πέρασε στον τελικό με νίκες 3-1

ΑΕΚ Betsson μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Μπράντον Νάιτ

Βατή έξοδος για την Μίλαν