playsports.gr
SUPER LEAGUEΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΕΚ: Δίνουν συνέχεια και στο εξωτερικό για Ένωση και Ατάλ

Κοινοποίηση

Η ΑΕΚ έχει ως βασική -και ουσιαστικά αποκλειστική- προτεραιότητα μέχρι το φινάλε της σεζόν να κόψει πρώτη το νήμα στην Stoiximan Super League και να υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο της πρωταθλήτριας που κατέκτησε πέρυσι, στην παρθενική σεζόν του Ματίας Αλμέιδα, παράλληλα όμως κάνει προσεκτικές κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο επιδιώκοντας την ενίσχυσή της είτε άμεσα είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας έχει ρίξει τα δίχτυα της στο εξωτερικό και για την ακρίβεια στην Γαλλία και σε ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το SPORT24 σας έχει αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες πως ο Γιουσέφ Ατάλ της Νις προτάθηκε στην ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Αλγερινό διεθνή μπακ που είναι υπό πώληση από τη δεύτερη στη βαθμολογία του γαλλικού Σαμπιονά, Νις, με τον παίκτη να παραχωρείται για εξωαγωνιστικούς λόγους και τους κιτρινόμαυρους να τον θεωρούν μία εξαιρετική περίπτωση έχοντας υπόψη τους μεταξύ άλλων τόσο την ηλικία του (27 ετών) όσο και τα πεπραγμένα του στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας (12 γκολ και 8 ασίστ σε 115 συμμετοχές με την ομάδα της Νίκαιας).

Η ΑΕΚ ξεψαχνίζει την περίπτωση Ατάλ από όλες τις απόψεις και φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του συνεχίζονται, με μίντια του εξωτερικού να δίνουν συνέχεια στο θέμα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα “Algerie Foot” αναφέρει πως “οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν προσεκτικά τον φάκελό του, με τον παίκτη να προσελκύει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων”.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι συμπατριώτες του “οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών”, με τον παίκτη να αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα και την Ένωση να παραμένει στο κόλπο της απόκτησής του.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ίντερ – Γιουβέντους 1-0: Πήρε το Derby d’ italia με αυτογκόλ και οδεύει ολοταχώς προς το σκουντέτο

Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά από τη συνέχεια του  Λος Κάμπος

Η Σαλαμίνα αναδεικνύει τους πρωταθλητές Ελλάδας ανδρών-γυναικών σε δυνατό εορταστικό σκηνικό