playsports.gr
ΕΛΛΑΔΑ Α2 / Β / Γ ΕΘΝΙΚΗΜΠΑΣΚΕΤΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έσπερος Λαμίας-Αίας Ευόσμου: Κρίσιμη μάχη

Κοινοποίηση

Ο Έσπερος Λαμίας υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου το Σάββατο στις 16:30 για την 24η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη για τη σωτηρία. Στιγμιότυπα της αναμέτρησης θα μεταδοθούν από το Action 24, ενώ ολόκληρο το ματς θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν την δέκατη νίκη τους στο πρωτάθλημα, όγδοη στη Λαμία. «Το παιχνίδι με τον Εύοσμο ειναι ενα must win παιχνίδι όπως και καθε παιχνίδι απο δω και περα! Ειναι μια ομάδα που τρεχει κ σουτάρει αλλα βαζει και δυνατά το κορμί της στην αμυνα! Απο πλευράς εμεις πρέπει να εκμεταλευτουμε την εδρα μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το ροζ φυλλο αγωνα! Στον πρωτο γύρω είχαμε ηττηθεί και μας πονεσε αρκετά εκεινη η ηττα! Αν μείνουμε συγκεντρωμενοι στην αμυνα για 40 λεπτα και στην επίθεση έχουμε τις σωστές επιλογες και ευστοχησουμε στα τρίποντα πιστεύω δε θα έχουμε κανένα προβλημα! Θα ειναι ενας ματς-πολεμος», ανέφερε ο 28χρονος γκαρντ του Εσπέρου Λαμίας, Μιχάλης Λιάπης.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να βάλουν τέλος σε ένα σερί πέντε ηττών που τους κρατά στην προτελευταία θέση. «Προερχόμαστε από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και γνωρίζουμε καλά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες. Κάθε παιχνίδι είναι πλέον τελικός για εμάς, ανεξάρτητου έδρας ή αντιπάλου και με αυτό τον τρόπο θα τα προσεγγίσουμε ένα ένα, ξεκινώντας από το Σάββατο απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα», σημείωσε ο 30χρονος γκαρντ του Αίαντα Ευόσμου, Κώστας Αμπατζάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γουόκερ: «Ο Ντε Μπρόινε είναι στο ίδιο επίπεδο με Μέσι και Κριστιάνο»

Άνετος ο Ολυμπιακός  με Λαμία και τώρα Άστον Βίλα

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τάεκβοντο Κωφών: Το 4ο μετάλλιο της Ελλάδος το 2ο δικό της η Ειρήνη Μαχαιρίδου